Vertrekt Ajax-coach Erik ten Hag naar Bayern München?

Vertrekt Ajax-coach Erik ten Hag naar Bayern München?
Credits wikipedia Bron https://www.soccer.ru/galery/1008141.shtml Auteur Кирилл Венедиктов

Gaat Erik ten Hag tussentijds naar Bayern München? Dat zou zomaar eens kunnen gebeuren nu de wegen van Bayern München en trainer Niko Kovac gaan scheiden. Dat Bayern München en trainer Niko Kovac uit elkaar gaan meldt de Duitse topclub zondagavond via haar eigen website.

Er zijn 2 reacties op dit artikel.

Magere prestaties van Bayern

Na de magere prestaties van het eerste Bayern team was het al onrustig in München. De grote 5-1 nederlaag tegen Eintracht Frankfurt lijkt nu de spreekwoordelijke druppel te zijn.

Ten Hag niet onwelwillend tegenover Duitse interesse

Oefenmeester Ten Hag gaf onlangs al aan niet onwelwillend tegenover de interesse van de Duitse recordkampioen te staan en Marc Overmars heeft aangegeven altijd mee te denken met Ajax, als een club van een dergelijk kaliber zich zal melden in Amsterdam.

Favoriete keuze van Karl-Heinz Rummenige

De meningen van Ten Hag en Overmars werden bekend nadat bekend was geworden dat de Ajax-coach de favoriete keuze is van Karl-Heinz Rummenige, als Kovac opgevolgd moet worden.

VTA Sport

vrijetijdamsterdam.nl

Kogel door de kerk: definitief geen fans mee naar Chelsea

2 REACTIES

  1. Ik kan het me niet voorstellen. Prachtige prestatie om vorig seizoen de halve finale met Ajax te bereiken. Het lijkt me dan voor een trainer prachtig om er bij Ajax een mooi vervolg aan te geven. Ajax maakt nog steeds kans om hoge ogen te gooien in de Champions League. Kampioen worden ze sowieso en de beker ook!