Ten Hag schept duidelijkheid: “Ik blijf dit seizoen bij Ajax”

Ten Hag schept duidelijkheid:
Credits wikipedia Bron https://www.soccer.ru/galery/1008141.shtml Auteur Кирилл Венедиктов

Ten Hag vertrekt niet naar Bayern München. Tenminste, dat heeft de coach maandagavond op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Chelsea laten weten. Nadat zondagavond duidelijk werd dat Niko Kovac de laan uit was gestuurd bij Bayern, kwam de geruchtenmolen op gang.

De oefenmeester van Ajax werd de laatste tijd in de Duitse media nadrukkelijk in verband gebracht met de Duitse topclub. In aanloop naar het treffen tegen Chelsea op Stamford Bridge schepte de Ajax-coach duidelijkheid: “Ik blijf bij Ajax dit seizoen” en toen hij voor de derde keer de vraag kreeg reageerde hij met: “Ik maak het seizoen zeker af bij Ajax en richt me op Chelsea.”

De coach gaf aan op een beter resultaat te hopen, dan de eerste wedstrijd het geval was. De Ajax-trainer over Chelsea: “Een goed team, waar we het moeilijk tegen zullen gaan krijgen. We moeten nauwkeuriger zijn en betere keuzes maken om te kunnen winnen.”

Daarnaast liet de trainer van de Amsterdamse ploeg weten dat alle spelers fit en inzetbaar zijn. Hij wilde nog niet aangeven wie hij precies gaat opstellen.

VTA Sport

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Vertrekt coach Erik ten Hag naar Bayern München

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here