Ryan Babel van Besiktas naar Fulham

Ryan Babel van Besiktas naar Fulham Ryan Babel heeft zijn overstap van Besiktas naar Fulham dinsdag afgerond. De Oranje-international tekent een contract tot het einde van het seizoen bij de Premier League-club, schrijft nu.nl.
Ryan Babel.

Ryan Babel van Besiktas naar Fulham

Ryan Babel heeft zijn overstap van Besiktas naar Fulham dinsdag afgerond. De Oranje-international tekent een contract tot het einde van het seizoen bij de Premier League-club, schrijft nu.nl.

Nu.nl meldt dat de overgang van de 32-jarige Babel van Turkije naar Engeland al een tijdje in de lucht hing, al werd verwacht dat hij op huurbasis de overstap zou maken. Dat is dus niet het geval.

“Ik heb er alle vertrouwen in dat Fulham zich handhaaft. Dat is een van de redenen dat ik hier ben. Ik wil er mijn steentje aan bijdragen”, citeert nu.nl de oud Ajax-speler over zijn nieuwe club, die voorlaatste staat in de Premier League.

Fullham wordt getraind door trainer/coach Claudio Ranieri. De eerstvolgende wedstrijd van Fullham wordt aankomende zondag gespeeld tegen Tottenham.

VTA Sport

Gerelateerd artikel: Balen geen Mexicaanse Messi voor Ajax