Omwisselprocedure Juventus – Ajax vrijdagochtend gestart

Omwisselprocedure Juventus – Ajax vrijdagochtend gestart
Ajax supporters in de hekken. Foto: Rob van Vliet

Omwisselprocedure Juventus – Ajax vrijdagochtend gestart

De gelukkige fans met een kaart voor Juventus tegen Ajax kunnen deze vandaag of morgen omruilen voor een officiële wedstrijdkaart. De stadionkassa aan de Noordzijde van de Johan Cruijff ArenA opende vrijdagochtend om 10:00 uur en doet om 17:00 uur de luiken weer dicht. Zaterdag is de laatste gelegenheid tot omwisselen. Dan kun je van ’s middags 13:00 uur tot 17:00 uur, aan dezelfde stadionkassa, je kaart omruilen voor een officiële kaart die toegang geeft tot het Allianz Stadium.

Er zitten 2100 Ajax-supporters in het uitvak

Ajax wordt dinsdag in Turijn gesteund door 2100 Ajax-supporters die afreizen naar Turijn, en plaats zullen nemen in het uitvak. Supporters konden zoals gebruikelijk bij uitduels één kaart bestellen. Deze kon alleen besteld worden als je een (Seizoen) Club Card op je eigen naam hebt. Het ticket is strikt persoonlijk.

Kaarten strikt op naam

De Italiaanse wet schrijft voor dat kaarten op naam gesteld dienen te zijn en niet overdraagbaar zijn. Bij de ingang van het stadion wordt dit één op één gecontroleerd. Indien de voornaam en achternaam op het ticket niet overeenkomen met een getoond, geldig legitimatiebewijs, wordt de toegang geweigerd. Hierdoor zal er in Turijn géén omwisselprocedure zijn, maar dienen aangekochte tickets persoonlijk opgehaald te worden bij de stadionkassa van de Johan Cruijff ArenA.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Ajax kan met goed gevoel naar Turijn afreizen