“Laat alle winkels en ruiten met rust aub”

“Laat alle winkels en ruiten met rust aub”
De Ajax clubwatcher

“Laat alle winkels en ruiten met rust aub”

“Laat alle winkels en ruiten met rust aub”, laat onze uitgelaten Betondorper, ex-rokken jager en Ajax volger voor VTA aan het einde van ons korte gesprek op zondagmiddag weten.

Ajax speelde de kater weg …. moeizame start en de klap na woensdag was meteen zichtbaar maar gelukkig waren we meteen wakker en was er na de 0-1 maar één ploeg die voetbalde.. En dat waren onze Godenzone, verdomme wat top zeg nu is t seizoen geslaagd en kunnen we ons opmaken voor de laatste wedstrijd! Tijd voor een welverdiend feestje mensen!

Nog ff kort over Ajax dan voor de lezers. Ik zei van de week dat Huntelaar had moeten spelen woensdag. Je ziet het maar weer. Hij is altijd scherp en maakte de 1-1. Dat was de opmaak voor een leuke middag, Ziyech was een aanjager en een genot om te zien en mijn held Van de Beek scoorde echt heerlijk en Tadic komt nu wel dichtbij Luuk van PSV. Hij kan zelfs nog topscorer worden.

Al met al een geslaagde middag, iedereen gefeliciteerd en maak er een leuk feestje van. Laat alle winkels en ruiten met rust aub”, aldus de Ajax volger ten slotte tegenover VTA.

VTA Sport