Kaartverkoop bekerfinale start 15 april

Op zondag 5 mei speelt Ajax om 18:00 uur in de Kuip de TOTO KNVB bekerfinale tegen Willem ll. De kaartverkoop voor dit duel start maandag 15 april om 10:00 uur voor NL+ en NL uitkaarthouders. Een dag later start de verkoop voor seizoenkaarthouders waaronder ook de kaarthouders vallen die wel een Europese kaart hebben, maar geen Nederlandse uitkaart. En dat betekent dat supporters die onderweg zijn naar Turijn weleens buiten de boot kunnen vallen.

Vijftien duizend Ajax supporters welkom

Tickets voor de ‘cupfinal’ die wordt gespeeld in de Rotterdamse Kuip worden online verkocht via Ticketshop. In tegenstelling tot de fans van Willem II zijn er zijn er voor Ajax-fans geen 17.500 kaarten beschikbaar maar 15.000 stuks. “We verwachten dat de verkoop snel gaat, hierdoor kunnen we helaas niet garanderen dat alle groepen aan bod komen om kaarten te kopen.”

Ajacieden kunnen voor het duel 1 kaart per persoon aanschaffen. De kaarten voor de bekerfinale zijn strikt persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Ajax-supporters reizen per verplichte trein- of buscombi naar de havenstad.

Verplichte bus en/of treincombi

Voor deze wedstrijd geldt een verplichte bus- of treincombi. De vertrektijden en de indeling van de bussen en treinen worden na afloop van de kaartverkoop zo spoedig mogelijk bekendgemaakt via de officiële Ajax kanalen. Mensen die een kaart hebben gekocht krijgen informatie persoonlijk via e-mail toegestuurd.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Neem ook eens een kijkje op onze sportpagina

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting