Heb je die omhaal van Tagliafico nog gezien?

Heb je die omhaal van Tagliafico nog gezien?
Ajax-watcher Ramon Ensing.

Heb je die omhaal van Tagliafico nog gezien?

Ajax heeft zondag in de Johan Cruijff Arena een ruime 5-0 overwinning geboekt tegen een tegenvallend AZ. Tot grote tevredenheid van de Amsterdamse fans startte Donny van de Beek in de basis en notabene deze veelbesproken Van de Beek nam in een uitverkocht stadion de 1-0 voor zijn rekening. De andere Ajax goals werden gemaakt door Dolberg, Van Rhijn, Ziyech en Tadic.

Heb je die omhaal van Tagliafico nog gezien?
Ajax tegen AZ. Foto: Rob van Vliet

“Ajax was oppermachtig vandaag en Ten Hag liet zien nog niet te weten wat hij wilt want hij wisselt steeds van tactiek en in eigen land hoeft dat niet want je bent bijna altijd de sterkste. Hopelijk heeft hij hiervan geleerd”, aldus onze vaste Ajax volger Ramon Ensing.

Ensing, een Mokumse balvirtuoos, vervolgt: “Ik denk dat hij sowieso deze artikelen leest want alles is uitgekomen. Zowel dat Van Beek moet spelen omdat je daarmee diepgang in je team hebt en hij speelt zelfs met meerdere spelers die diepgang hebben. En je ziet het. Je creëert direct een legio aan kansen. Dat slappe gelul over controle, dat Eiting speelt i.p.v. Van Beek, sodemieter toch op, klinkt het zelfverzekerd en vol beleving aan de andere kant van de telefoonlijn in de Watergraafsmeer.

“Ajax pakte AZ bij de strot en lieten ze na 25-30 min even los, maar na rust was het keeltje weer dichtgeknepen en kon AZ niks inbrengen, punt uit. En dat AZ zeg, dat wil zich meten met de top-3, nou we hebben het gezien haha..

Heb je die omhaal van Tagliafico nog gezien trouwens god kanonne dat scheelde niet veel zeg. En die Ziyech, wat een tovenaar is dat zeg. Hij deed me bij die goal zelfs even denken aan Zlatan Ibrahimovic in zijn Ajax tijd. Die Zweed kon ook zo lekker dollen.

“Nee, ik weet het zeker hoor Ten Hag is overstag gegaan na het lezen van deze artikelen op Vrije Tijd Amsterdam. Hij heeft moeten inzien dat ik gelijk heb gekregen over de diepgang en dat hij echte verdedigers moet opstellen”, aldus de trots vertellende Betondorper en oud Ajax-amateur.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl