GOLDEN BOYS IN ACTIE VOOR GAMBIA

Golden Boys in actie voor Gambia
Ron Brouwer en Maarten Bax poseren trots met het affiche van de Golden Boys tegen Amstelveen All Stars.

De Golden Boys zullen op zaterdag 15 april gaan voetballen voor het goede doel. Onder aanvoering van aanvoerder Pascal Heije spelen ze die middag op het sportcomplex van RKAVIC in Amstelveen een benefietwedstrijd tegen een team van Amstelveense All Stars.

Golden Boys

De Golden Boys is het team van Ajax dat in het seizoen 1997-1998 als A1-juniorenteam al haar wedstrijden met dikke cijfers won. De gouden lichting werd het genoemd. Spelers als Kevin Bobson, Brutil Hosé, Sander Keller, Nordin Wooter, keeper Dennis Gentenaar en aanvoerder Pascal Heije zullen zeker hun opwachting maken.

FUN Foundation

Na afloop van de wedstrijd van de Golden Boys is er de presentatie van de nieuwe film van het FUN Foundation-project in Gambia. In dit straatarme West-Afrikaanse land is deze stichting, die onder meer is opgezet door Ron Brouwer, Maarten Bax en Ton Moes, bezig een medisch centrum en een school op te zetten. De FUN Foundation wil de kwaliteit van leven van Gambiaanse jongeren verbeteren door scholen en kleine klinieken te realiseren, maar ook door ze de kans te geven om optimaal te sporten. Eerder kwam de FUN Foundation al meerdere malen in actie in Gambia. Recentelijk hielp de stichting het in nood verkerende Gambia met zakken rijst die werden uitgedeeld aan gezinnen die verkeerden in nood.

Geniaal & Gek

De Golden Boys tegen de All Stars van Amstelveen vormt zaterdag de hoofdmoot van de dag. Ook biedt het programma de lancering van de site exprofs.nl (voor en over ex-profvoetballers) en de presentatie van het nieuwe boek van sportjournalist Maarten Bax, te weten ‘Geniaal en Gek’. Verder zal het evenement worden opgeluisterd door zanger Marcel Hoogeveen, zangeres Rafiona en zullen er nog diverse activiteiten op het programma staan.

Iedereen is welkom van 13.00 tot 18.00 uur. Aanvang van de benefietwedstrijd is om 14.30 uur.

Lokatie: voetbalvereniging RKAVIC, Escapade te Amstelveen

Meer info via: info@fun-foundation.nl

vrijetijdamsterdam.nl

Volg ons op Snapchat