Frank de Boer in beeld als nieuwe bondscoach Oranje
Foto Jacques Kattenburg / Ajax Fanzone

Frank de Boer staat op de radar van de KNVB als kandidaat om Ronald Koeman op te volgen als bondscoach. De directie van de voetbalbond wil graag voor de volgende interlandperiode met wedstrijden tegen Mexico, Bosnië en Herzegovina en Italië een nieuwe bondscoach presenteren. Om die reden is er vaart gezet achter een eerste gesprek met De Boer. Dat schrijft de Telegraaf.

Afspraak voor een gesprek

Volgens de ‘wakkerste krant van Nederland’ is er vanuit Zeist al contact gezocht met De Boer, die zeven weken geleden moest vertrekken bij Atlanta United. Er is inmiddels een afspraak om op korte termijn met de 112-voudig international om de tafel te zitten. De Boer noch zijn manager Guido Albers waren woensdagavond bereikbaar voor commentaar.

Frank Rijkaard en Peter Bosz

Frank Rijkaard en Peter Bosz zijn vorige week benaderd door de KNVB. Deze twee trainers hebben bedankt voor de eer. Louis van Gaal heeft in een eerder stadium aangegeven geen interesse te hebben in een rentree bij het Nederlands team. Bert van Marwijk en Henk ten Cate zijn tot op heden nog niet benaderd door de bond.

VTA Sport

vrijetijdamsterdam.nl