Frank de Boer doet weer mee om de prijzen

Frank de Boer doet weer mee om de prijzen
Foto credits: JK Fotografie / Ajax Fanzone

Frank de Boer doet weer mee om de prijzen. De oud-trainer van AFC Ajax staat op het randje van het bereiken van de finale van de Major League Soccer (MLS). De Boer en zijn Atlanta United spelen in de nacht van woensdag op donderdag in de halve finale tegen Toronto FC. Onder leiding van De Boer werden al twee prijzen verzilverd. Zowel de US Open Cup alsmede de Campeones Cup staan momenteel in de prijzenkast van Atlanta United.

Seattle Sounders

De oud-oranje International neemt het bij plaatsing voor de finale op tegen Seattle Sounders. De ploeg uit Washington versloeg tegen de verwachting Los Angeles FC met 1-3. Nicolás Lodeiro, ooit nog spelend in het rood witte shirt van AFC was bij Seattle Sounders één van de doelpuntenmakers.

Toronto is een goede ploeg

Atlanta neemt het donderdagnacht in de halve finale om 01:00 uur in eigen huis op tegen Toronto FC. “Hopelijk spelen we voor 73.000 man en dan is er echt sprake van een thuisvoordeel. Maar dat Toronto een goede ploeg is, heeft de uitschakeling van New York City FC wel bewezen”, liet de Nederlandse oefenmeester weten aan de Telegraaf.

VTA Sport

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

Elk nadeel heeft zijn voordeel voor Frank de Boer

Mooi bezoek aan voetbalfan Luco in Emma Kinderziekenhuis