Doelman René de Jong voorkomt nederlaag Ouderkerk tegen Martinus

Doelman René de Jong voorkomt nederlaag Ouderkerk tegen Martinus
Ouderkerk doelman: René de Jong.

Doelman René de Jong voorkomt nederlaag Ouderkerk tegen Martinus

“Het absolute hoogtepunt tijdens de wedstrijd sv Ouderkerk tegen Martinus is dat onze doelman René de Jong in de 89e minuut van het duel een strafschop stopte”, aldus sv Ouderkerk hoofdcoach Lex van der Horst na afloop vanuit de sv Ouderkerk kantine over de wedstrijd van de Ouderkerkers tegen Sporting Martinus uit Amstelveen. De ‘derby’ gespeeld aan de Wethouder Koolhaasweg eindigde zondagmiddag in 0-0.

Het was een open pot voetbal

Trainer Lex van der Horst over de wedstrijd. “Het was een open pot voetbal met kansen voor beide ploegen. We opende het eerste kwartier sterk maar verzuimde de 1-0 te scoren. Daarna ging het gelijk op. Gezegd moet worden dat Martinus na rust een paar grote kansen kreeg maar deze niet wist te benutten. En nogmaals, complimenten voor René de Jong die met zijn redding een nederlaag voor onze ploeg wist te voorkomen.”

We hebben mooie stappen gezet met Ouderkerk

“We zijn tevreden met hoe het nu gaat bij Ouderkerk. We hebben de laatste tijd goede stappen gezet. We zijn een team die het de meeste clubs in de derde klasse lastig kunnen maken. We zijn moeilijk te verslaan.

Sfeer in de selectie is opperbest

Met dat voetballende gegeven en de sfeer in de selectie die opperbest is kijken we uit naar de aankomende wedstrijden. De ploeg is gretig, net als de begeleiding, we hebben er zin in”, laat de oefenmeester van de ‘blauw/witte’ ploeg uit Ouderkerk aan de Amstel, ten slotte tevreden vooruit kijkend aan Vrije Tijd Amsterdam weten.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl