Daley Blind keert terug op het oude nest

Daley Blind keert terug op het oude nest.

Daley Blind keert terug op het oude nest.

Daley Blind keert terug op het oude nest. De 28-jarige Ajax-speler wordt bij Ajax de duurste speler ooit. Dat schrijft de Telegraaf.

“Manchester United en Ajax bereikten mondeling overeenstemming over de transfersom van de centrumverdediger: 16 miljoen euro vast, door bonussen oplopend tot maximaal 21 miljoen euro, zo bevestigen bronnen rondom de Engelse club. De 54-voudig international is op enkele punten en komma’s na persoonlijk ook rond en tekent in de Johan Cruijff ArenA een contract voor vier seizoenen”, aldus de Telegraaf.

Over Ajax

Ajax heet officieel Amsterdamsche Football Club Ajax en werd een grote club in de gouden jaren ’70, toen de Europacup 1, drie keer op rij werd gewonnen en dus in Amsterdam mocht blijven. Aanvallend voetbal en veelvuldig balbezit speelden hierin een belangrijke rol. Jaren die volgden waren ook vaak succesvol en in 1995 won Ajax onder leiding van coach Louis van Gaal de Champions League. Via stadion De Meer en het historische Olympisch Stadion speelt Ajax sinds 1996 haar thuiswedstrijden in de Johan Cruijff Arena.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd bericht: Sportnieuws in Amsterdam

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here