Balen: Geen ‘Mexicaanse Messi’ voor AFC Ajax

Balen: Geen ‘Mexicaanse Messi’ voor AFC Ajax
Het Mexicaanse wonderkind.

Balen: Geen ‘Mexicaanse Messi’ voor AFC Ajax

Het zit Marc Overmars tegenwoordig niet altijd alleen maar mee. Het is de voetbalbestuurder namens de Amsterdamsche Football Club Ajax niet gelukt om de Mexicaanse stervoetballer Diego Lainez aan te trekken en toe te kunnen voegen aan de Ajax-selectie.

Geen nieuw wonderkind in Amsterdamse dienst

Club America heeft gemeld dat de ‘Mexicaanse Messi’ getransfereerd zal worden naar Betis en dat is stevig balen voor Ajax en haar fans.

Tegenover deze tegenvaller staat de door Edwin van der Sar uitgesproken intentie dat Ajax er alles aan doet om de huidige Ajax spelers niet in de winterstop te laten vertrekken. Steunpillaren die Ajax tijdens de eerste seizoenshelft vaak lieten excelleren, zoals Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Hakim Ziyech hebben een tussentijds vertrek al uitgesloten.

Chinese belangstelling voor Ajax-speler Neres

Enkele dagen terug kwam in de media naar voren dat er nadrukkelijke Chinese belangstelling is voor Ajax-speler Neres. De Chinese voetbalclub deed naar verluidt een bod van dertig miljoen euro op de buitenspeler. Het lijkt er vooralsnog op dat de Amsterdammers Neres niet willen laten gaan.

vtasport.nl

Lees ook: Rentree Joel Veltman tijdens 2-2 gelijkspel Ajax tegen Flamengo