Ajax wedstrijden live te volgen via Ziggo Sport

Ajax wedstrijd live te volgen via Ziggo Sport
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Ajax wedstrijden live te volgen via Ziggo Sport

Ajax zit al vanaf 6 januari in Florida voor een trainingskamp en de Florida Cup. Tegenstanders zijn de Braziliaanse grootmachten Flamengo en São Paulo. De wedstrijd tegen Flamengo vindt plaats op vrijdag 11 januari en zaterdag 12 januari staat het treffen tegen São Paulo op het programma.

De duels kunnen live bekeken worden

Ajax diehards die geen minuut van hun club willen missen kunnen vannacht vanaf 01:00 uur het duel tegen Flamengo live bekijken. Zaterdag kan vanaf 19:00 uur het treffen tegen São Paulo live aanschouwd worden. Beide duels worden door Ziggo Sport op het open kanaal (14) uitgezonden.

Ajax speelt na terugkomst in totaal twee keer tegen Heerenveen

De eerste officiële wedstrijd die Ajax zal spelen is op 20 januari, dat is een competitietreffen tegen SC Heerenveen. Leuk detail is dat de tweede wedstrijd opnieuw tegen de Friezen gespeeld wordt. Ditmaal voor de KNVB-beker. Die cupmatch wordt gespeeld op donderdag 24 januari.

Bloed, zweet en tranen tijdens de klassieker

De derde officiële wedstrijd is het duel waar menig voetballiefhebber al een tijdlang reikhalzend naar uitkijkt. Het is de klassieker die op 27 januari 2019 gespeeld zal worden in de Rotterdamse Kuip.

vtasport.nl