Ajax – Tottenham kijken op groot scherm in Amsterdam

Tottenham - Ajax kijken op groot scherm in Amsterdam
Foto: Orange Pictures

Ajax – Tottenham kijken op groot scherm in Amsterdam

Wil jij de return van de halve finale van Ajax thuis tegen Tottenham Hotspur FC op groot scherm in Amsterdam kijken? Even leek het erop dat het Museumplein een groot scherm zou krijgen maar de Gemeente Amsterdam heeft helaas anders besloten. Desondanks neemt de Ajax koorts in de stad toe en zijn er een heleboel plekken waar je op grote schermen naar de wedstrijd kunt kijken. We stelde een leuke lijst samen!

Ron Gastrobar

We beginnen eerst even met een tip om lekker te eten voor de wedstrijd. Start je warming-up bij Ron Gastrobar!

Ajax - Tottenham kijken op groot scherm in Amsterdam
Ron Blaauw in actie….

Ajax kijken bij Rivièra Amsterdam

Twee generaties, spareribs om je vingers bij af te kluiven, gele rakkers die rijkelijk vloeien, één rood/witte missie en dat allemaal zonder generatiekloof. Rivièra Amsterdam, een bruine kroeg waar je ook nog heerlijke spare-ribs kunt eten is tijdens Ajax wedstrijden een gezellige mengeling van oudere en jongere Amsterdamse voetbalsupporters. Zelf zijn we er dit seizoen tijdens de Champions League een keer geweest. Toen hadden we echt niet gedacht dat we de halve finale zouden bereiken. But we did it! Woensdag tijdens Ajax Tottenham wordt het een groot feest bij Rivièra Amsterdam.. Echt als Ajax doorgaat dan gaat het dak er compleet af….. !!!!!!

Rivièra Amsterdam, adres: Rijnstraat 11, 1078 PT Amsterdam

Ajax - Tottenham kijken op groot scherm in Amsterdam
Riviera is er klaar voor!!

Ajax kijken bij AIR Amsterdam

Real Madrid, Juventus, Bayern München, Benfica… Het lijstje is lang en indrukwekkend. Woensdag 8 mei strijden we nog één keer tegen de Spurs om nog een team aan dat lijstje toe te voegen. ‘We kunnen niet anders dan AIR Amsterdam weer ombouwen tot de hardste voetbalkantine van Nederland. Verwacht een gigantische tribune, een mega groot scherm en liters bier! Kom onze jongens supporten op woensdag 8 mei’, aldus de organisatie van AIR Amsterdam. Leuk bijkomend feit: Bij winst feesten ze gewoon nog even door!

Facebook-pagina AIR Amsterdam

Ajax kijken bij….. Café Broer

“Hebben de mannen het nog in de benen na afgelopen zondag en passant de KNVB beker te hebben binnengesleept? We gaan het zien! De return in de halve finale op megascherm bij Broer. Burgertje klappen van tevoren? Kom op tijd”, aldus de organisatie bij Café Broer! Moedig de mannen aan in een gezellige ambiance bij Café Broer in Amsterdam!

Café Broer, adres: Frederik Hendrik Plantsoen 36

Facebook-pagina Café Broer

Ajax - Tottenham kijken op groot scherm in Amsterdam
Afbeelding: Broer

Ajax kijken bij De Biertuin

Ajax op groot scherm, ouwe! Bij De Biertuin kijk je in een gezellige ambiance naar de return in de halve finale tussen Ajax en de Spurs. Voor, tijdens en na de wedstrijd kun je je tegoed doen aan lekkere burgers, heerlijke kippetjes en niet te vergeten pullen bier!

WIJ ZIJN AJAX WIJ ZIJN DE BESTE

Facebook-pagina De Biertuin

Ajax - Tottenham kijken op groot scherm in Amsterdam
Credits: De Biertuin

Ajax in de Nova

Woensdag gaat het gebeuren! Ajax gaat zich plaatsen voor de Champions League finale! Daarvoor moeten ze volle bak nog 1 keer een goed resultaat tegen Tottenham behalen. Dan gaat er in Amsterdam een vet volksfeest losbarsten! Kun je nagaan als ze straks de finale nog eens winnen… Anyway bij de Nova gaan de deuren op 8 mei weer open om daar Ajax – Tottenham te komen kijken! Je kunt kijken op 3 mega schermen, er is gratis entree, staan- en zittafels, overheerlijke hapjes en muziek van Dolle Dinsdag soundsystem! Na de wedstrijd zal het feest los barsten! Ze gaan er het leukste feestje van 2019 van maken! Kortom, hop, hop, op naar de Nova!!!!!!!!

Facebook-pagina Nova

Warehouse Elementenstraat

Hoe vet is dit? In die toffe ‘bunker’ in de Elementenstraat, waar je normaal op keiharde house staat te knallen, wordt woensdag ook Ajax gekekenen. “Deze wedstrijd zal in al zijn glorie bij ons te zien zijn. Heb jij dus zin om samen met je mede-Ajacieden onze jongens te zien strijden voor die felbegeerde finaleplaats in Madrid? Dat kan! Entree is slechts vijf euro aan de deur en daar krijg je een biertje en bitterballen voor terug”, aldus de organisatie van het Ajax event bij de Warehouse Elementenstraat.

Er wordt een advies gegeven dat als je zeker wilt zijn van een plekje jezelf nog wel even op de gastenlijst moet zetten.

De Marktkantine

De Marktkantine is toch wel een supper vette plek om naar de halve finale kraker tussen Ajax en Tottenham te kijken, hoor!

Facebook-pagina de Marktkantine

De Gouden Reael

Voetbal, bitterballen en een hoop gezelligheid tijdens Ajax – Tottenham bij De Gouden Reael! De wedstrijd wordt uitgezonden op groot scherm! Vanaf 20:00 uur gaat het scherm naar binnen. Eerst nog even eten? Reserveer dan via de website van De Gouden Reael.

De Gouden Reael, adres: Zandhoek 14, 1013 KT Amsterdam

Ajax - Tottenham kijken op groot scherm in Amsterdam
Image: De Gouden Reael

Gollem’s Proeflokaal

Weet jij nog niet waar je de halve finale tussen Ajax en Tottenham gaat kijken? Bij Gollem’s Proeflokaal kijk je in een gezellige ambiance naar de wedstrijd! Je kunt voor de wedstrijd ook nog een hapje komen eten maar vergeet dan niet te reserveren! Gollem’s Proeflokaal is een speciaalbieren- eetcafé aan de overtoom in Amsterdam. Ze hebben 22 speciaalbieren van tap en meer dan +150 bieren van fles. Van Belgische klassiekers tot aan huisgemaakte radler. Gollem’s is een eetcafé met een gemoedelijk sfeer, goed eten, een ruim terras en een gezellig team van collega’s. Hop, hop, naar de Overtoom!

Gollem’s Proeflokaal, adres: Overtoom 160-162, Amsterdam

Facebook-page Gollem’s Proeflokaal 

Tottenham - Ajax kijken op groot scherm in Amsterdam
Foto: Gollem’s Proeflokaal

Rembrandtbar op het Rembrandtplein

In een zeer gezellige ambiance kijk je hier naar de wedstrijd tussen Ajax en Tottenham! En reken er maar op als ze winnen gaat het keihard los na de wedstrijd!

Tottenham - Ajax kijken op groot scherm in Amsterdam
Credits: Rembrandtbar

Rembrandtbar, adres: Rembrandtplein 3, 1017 CT Amsterdam

Facebook pagina 

Oslo Beers

Guess who’s back? Ajax op het hoogste podium, maar dat niet alleen, Oslo Beers heeft na ruim een jaar de deuren weer geopend. “We hebben keihard gewerkt om niet alleen het bekende Oslo terug te brengen, maar ook om onszelf te verbeteren en de huiskamer aan de buurt terug te geven”, aldus het team van Oslo Beers. Redenen genoeg om bij Oslo Beers in een gezellige ambiance naar de wedstrijd van Tottenham Hotspurs tegen Ajax te gaan kijken.

Oslo Beers, adres: Sloterkade 1a, 1058 HD Amsterdam

Facebook-pagina Oslo Beers

Eetcafé de Avonden

Natuurlijk kun je bij eetcafé de Avonden naar Tottenham tegen Ajax kijken op het grote scherm. De Avonden is tevens de vaste kroeg van onze Ajax-volger die zoals altijd vanaf zijn vaste plek aan de bar naar de verrichtingen van ons aller Ajax gaat kijken. Omringd door het gezellige barpersoneel en de veelal ras Amsterdamse bezoekers in de bruine kroeg zul je ongetwijfeld een memorabele avond beleven.

Eetcafé de Avonden, adres: Middenweg 398, 1097 VA Amsterdam

Facebook-page Eetcafé de Avonden

Café Chris Scholten

Café Chris Scholten blijft in onze favorieten lijst van kroegen in de Pijp staan. Ze hebben tijdens de halve finale van Tottenham tegen Ajax zeker weer een groot scherm hangen. Kijk samen met echte Amsterdammers hoe Ajax de eerste stap richting finale zet.

Café Chris Scholten, adres: Van Woustraat 104, 1073 LR Amsterdam

Facebook page Café Chris Scholten 

Café ’t Ceintuurtje

Bij Café ’t Ceintuurtje aan de Ceintuurbaan in Amsterdam zit het dinsdag weer stampvol met echte Ajax supporters! Kijk in een gezellige sfeer hoe de Amsterdamse Godenzonen de strijd aan gaan met Tottenham Hotspurs

Café ’t Ceintuurtje, adres: Ceintuurbaan 226 hs, 1072 GE Amsterdam

Facebook page

Café Gijs de Rooy

De kroeg van Gijs de Rooy moet je als Amsterdammer eens geweest zijn! Een VTA fan keek er onlangs weer eens naar voetbal en het is hier super gezellig om naar de halve finale van Tottenham tegen Ajax te kijken.

Café Gijs de Rooy, Adres: Javastraat 1, 1094 GX Amsterdam

Facebook-pagina link

Toppers café-restaurant

“ROOD & WIT it is aanstaande woensdag, want WZAWZDB. Deuren gaan op tijd open. Rene Cassee & Jeffrey Tanis verzorgen de muzikale omlijsting… we gaan knallen. Van 17 tot 20 hebben een Cruyff menuutje. 4 fluitjes + een hamburger. voor natuurlijk €14 Euries! Zo lang de voorraad strekt, 1 menu p.p.”, aldus de medewerkers van het Toppers café-restaurant! We zijn er met VTA al een paar keer geweest. Dit moet een gezellige bedoening gaan worden!

Café Biljart Hans

We kijken vaak in deze gezellige Ajax kroeg gelegen aan de Amstelveenseweg. Een aanrader om een avondje voetbal te kijken!

Café Biljart Hans, adres: Amstelveenseweg 69, 1075 VV Amsterdam

Facebook-pagina link

Mel’s Cafe

Mel’s Cafe is een gezellige knusse bruine kroeg gelegen in Ouderkerk aan de Amstel. Onder leiding van de goedlachse Melanie die achter de bar staat zullen de bezoekers niks tekort komen want naast koude ‘patsies’ worden er ook lekkere hapjes geserveerd. Bij Mel’s Cafe komen voornamelijk vaste klanten en is het een drukke doch gezellige bedoening voor, tijdens en na wedstrijden van Ajax. Ben je wel even klaar met de drukte en hectiek van de grote stad dan kun je met een gerust hart eventjes verderop in een leuke sfeer naar de wedstrijd kijken en tegelijkertijd een stukje onvervalste Ouderkerkse dorpscultuur ervaren.

Mel’s Cafe, adres: Sluisplein 5, Ouderkerk aan de Amstel

Facebook-pagina link

Market 33

Er weleens aan gedacht om voetbal te kijken in de Zuidas? De Zuidas? Ja echt waar! Bij Market 33, een populaire ‘foodcourt’ kun je lekker eten en drankjes doen. Maar, ze hebben ook een mega groot scherm waar je naar het Europese treffen tussen Tottenham en Ajax kunt kijken.

Market 33, Claude Debussylaan 33, 1082 MC Amsterdam

Facebook-pagina link

Weet jij ook nog een te gekke plek om deze halve finale kraker te kijken? Tips zijn altijd welkom! Stuur dan een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl 

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Blog – AJAX in Champions League: Road to the final

Juventus Ajax kijken op groot scherm in Amsterdam

Ajax Juventus kijken op groot scherm in Amsterdam 

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm

24 x Real Madrid Ajax kijken op groot scherm

In welke kroeg kijk jij Ajax tegen AEK Athene?

1 REACTIE