Ajax sluit roerige week af met 3-1 winst op Willem II

Ajax sluit roerige week af met 3-1 winst op Willem II
Ajax - Willem II. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Ajax sluit roerige week af met 3-1 winst op Willem II

Ajax heeft een uiterst roerige week afgesloten met een thuisoverwinning op Willem II. Na het vertrek van Marcel Keizer, Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp, won Ajax nadat het eerst op 0-1 achterstand was gekomen, onder leiding van het interim trainersduo Michael Reiziger en Winston Bogarde met 3-1 van Willem II.

Justin Kluivert scoorde de gelijkmaker

Voor de Amsterdamse ploeg scoorde Kluivert nadat Willem II in de 53e minuut door een doelpunt van Frank Sol op 0-1 was gekomen, de gelijkmaker. De talentvolle Ajax-speler beloonde in de zestigste minuut een fraaie vooractie met een schot in de lange hoek.

Even daarna werd een prachtig steekballetje van Lasse Schöne net niet door Neres afgerond. Diezelfde Neres werd daarna wel succesvol toen hij in de zestien meter een assist op maat gaf aan Dolberg die niet faalde in de afronding, 2-1.

Vreugdedansje van Kluivert en Neres

Na de 3-1 van Neres was het tijd voor een vreugdedansje. Samen met Kluivert vierde de Braziliaan al dansend voor het Ajax-publiek de laatste Ajax treffer die hij maakte.

Ajax sluit hiermee een roerige eerste competitiehelft uiteindelijk af met een zege en staat op de tweede plek met vijf punten achterstand op koploper PSV.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Ajax na strafschoppen uitgeschakeld 

Ajax kan donderdag uitstekende zaken doen tegen Excelsior

Ajax stuurt PSV met de staart tussen de benen terug naar Eindhoven

Amsterdam kijkt uit naar Ajax tegen PSV

Puntverlies tijdens spektakel Twente tegen Ajax