Ajax-kenner Ramon op één lijn met Kokkie van Kale & Kokkie
Ajax-kenner Ramon Ensing te midden van Kale (rechts) & Kokkie (links) in De Avonden.

Ajax-kenner Ramon Ensing sluit zich volledig aan bij Kokkie van Kale & Kokkie en heeft er het volste vertrouwen in dat Ajax dinsdagavond de volgende ronde van de Champions League gaat halen. Kale & Kokkie blikte in eetcafé De Avonden aan de Middenweg voor de camera van AT5 terug op de zeperd tegen Willem II, maar vooral naar de allesbeslissende Champions League kraker tegen Valencia.

Kale & Kokkie vanuit De Avonden

Voor de camera van AT5 in De Avonden was Kale er in tegenstelling tot Kokkie nog niet zo zeker van dat Ajax de volgende ronde gaat bereiken. Kale gaf aan Valencia een goede ploeg te vinden en een stress pot te verwachten, maar de reservebank van Ajax biedt hem nog de meeste zorgen. Kokkie gaf daarentegen aan dat er geen man over boord is, dat iedereen uit bij Valencia ook dacht dat Ajax een ‘pakkie’ zou krijgen en dat de Godenzonen hebben bewezen altijd scherp en in vorm te zijn tijdens Europese duels.

Ajax-kenner Ramon was er als de kippen bij

Onze Ajax-wachter en voetbalkenner Ramon was er natuurlijk als de kippen bij toen hij hoorde dat het illustere Ajax-duo Kale en Kokkie in zijn rasechte stamcafé te gast waren en kon het natuurlijk niet laten om zijn licht over de aanstaande Europese ‘thriller’ tegen Valencia in de Johan Cruijff ArenA te laten schijnen.

Buitensporig kroegleven

De voormalig technicus van de Ajax-Amateurs, Amstelland en dorpsclub sv Ouderkerk, die zijn carrière in rook zag op gaan door een buitensporig kroegleven en door vele zelfs betiteld wordt als de Paul Gascoigne van de Amateurvelden, sluit zich volledig aan bij Kokkie en is positief over de slagingskansen van Ajax tegen Valencia.

Positief gestemd over slagingskansen Ajax

Ramon Ensing: “Kokkie heeft gelijk! Ajax gaat zeker winnen! We gaan door en staan snel al voor zelfs binnen het kwartier. Ajax is met Europese wedstrijden altijd top. Moet je luisteren, als Ajax Europese duels in de Johan Cruijff ArenA speelt dan komen er emoties en krachten los bij onze Godenzonen. Ik kan me dus echt niet voorstellen dat dat vanavond anders zal zijn.

Frivool lekker vrij ballen

Met Donny van de Beek op 10 en Ziyech op rechts met een goed aanspeelpunt als Tadic en de eerste basisplek van Lang op Europees niveau, gaan we weer frivool lekker vrij ballen en gaan we ’t gewoon fixen.

Ajax-kenner Ramon op één lijn met Kokkie van Kale & Kokkie
Ramon naast zijn opstelling voor Ajax tegen Valencia

Positief denken als je ’t aan mij vraagt”, laat de van voetbal bevlogen Ramon Ensing ten slotte weten vanuit stamkroeg De Avonden aan de Middenweg in Amsterdam-Oost.

Geschreven door:

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel: Ajax knock out in de Champions League

Gerelateerd artikel: Bergsma blikt vooruit: ‘Het wordt zeker geen eitje’