Ajax – Juventus kijken op groot scherm

Ajax – Juventus kijken op groot scherm
Credits: Orange Pictures

Ajax – Juventus kijken op groot scherm

Wil jij Ajax tegen Juventus op groot scherm in Amsterdam kijken? De redactie van Vrije Tijd Amsterdam stelde een mooie lijst samen met plekken in de stad om de wedstrijd op groot scherm te kijken!

Q-Factory

Champions League op GROOT scherm: AFC Ajax – Juventus

‘Na 13 (!) jaar zonder overwintering zijn de godenzonen van AFC Ajax weer terug in de kwart finales van de UEFA Champions League. We bouwen Q-Factory om tot ‘De Grootste Kroeg Van Nederland’ en zenden alle Champions League wedstrijden van onze godenzonen uit op GROOT scherm! Op woensdag 10 april speelt Ajax de eerste wedstrijd in de kwart finale tegen Juventus. GRATIS TOEGANG’, aldus de enthousiaste organisatie van deze Ajax avond bij de Q-Factory!

Q-Factory, adres: Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam

Wil jij Ajax tegen Juventus op groot scherm in Amsterdam kijken? De redactie van Vrije Tijd Amsterdam stelde een mooie lijst samen met plekken in de stad om de wedstrijd op groot scherm te kijken!
Gezelligheid tijdens eerder Ajax wedstrijd bij de Q-Factory.

Link evenement 

Bar Baarsch

‘Aanstaande woensdag nemen we revanche voor ’96! Zorgen jullie voor een sfeervak voor onze bar? Het bier staat koud’, aldus de medewerkers van Bar Baarsch. De gezellige kroeg zit in de Jan Evertsenstraat in de Baarsjes. Naast gezellig voetbal kijken kun je hier zeven dagen in de week terecht voor lunch, diner, borrels, coffee & broodjes to go! Hop, hop, glimlach mee en op naar Bar Baarsch!

Bar Baarsch, adres: Jan Evertsenstraat 91, 1057 BS Amsterdam

Link evenement 

Lokaal Edel

AJAX IN DE KWARTFINALE CHAMPIONS LEAGUE ❌❌❌

“We zwaaiden Madrid met staart tussen de benen uit het toernooi. Geschiedenis is dus al geschreven, en om het stukje historie nog legendarischer te maken streven we natuurlijk ook naar een dikke overwinning tegen Juventus op 10 (en 16) april. Kunnen onze Godenzonen voor het eerst sinds 1973 de winst pakken tegen deze Turijnse ploeg? Wij denken van wel! Het recept is weer simpel: wij hangen een groot scherm op, zetten genoeg bier koud en halen bitterballen in huis. Jullie juichen ze zo hard toe als mogelijk. De ideale ruimte om ons voetbalteam te zien winnen”, aldus de organisatie van de Ajax avond bij Lokaal Edel.

Lokaal Edel, adres: Postjesweg 1, 1057 DT Amsterdam

-> Facebook-event page Lokaal Edel <-

Eetcafé de Avonden

Natuurlijk kun je bij eetcafé de Avonden naar Ajax tegen Juventus kijken op het grote scherm. De Avonden is tevens de vaste kroeg van onze Ajax-volger die zoals altijd vanaf zijn vaste plek aan de bar naar de verrichtingen van ons aller Ajax gaat kijken. Omringd door het gezellige barpersoneel en de veelal ras Amsterdamse bezoekers in de bruine kroeg zul je ongetwijfeld een memorabele avond beleven.

Eetcafé de Avonden, adres: Middenweg 398, 1097 VA Amsterdam

-> Facebook-page Eetcafé de Avonden <-

Café Chris Scholten

Het rasechte Café Chris Scholten in de Pijp heeft weer een groot scherm hangen tijdens Ajax vs Juventus! Kijken samen met echte Amsterdammers hoe Ajax de spaghetti vreters uit Turijn een pak slaag geeft!

Café Chris Scholten, adres: Van Woustraat 104, 1073 LR Amsterdam

-> Facebook-event page Café Chris Scholten <-

Café ’t Ceintuurtje

Bij Café ’t Ceintuurtje aan de Ceintuurbaan in Amsterdam zit het woensdag weer stampvol met echte Ajax supporters! Kijk in een gezellige sfeer hoe de Amsterdamse Godenzonen de strijd aan gaan met het Italiaanse Juventus!

Café ’t Ceintuurtje, adres: Ceintuurbaan 226 hs, 1072 GE Amsterdam

Facebook-event page Café ’t Ceintuurtje 

Café Gijs de Rooy

“Een echte toffe buurtkroeg. Ze hebben Ajax op groot scherm, serveren lekkere hapjes die constant rondgaan en het is altijd erg druk met voetbal. Je hebt er veel lekkere diverse bieren. Er staat een biljart en niet te vergeten….. Ze hebben op woensdag heerlijke stamppot”, aldus een vaste bezoeker. En we horen het van meerdere kanten moeten we zeggen, de kroeg van Gijs de Rooy moet je als Amsterdammer eens geweest zijn! Ideaal dus om woensdag naar Ajax tegen Juve te kijken.

Café Gijs de Rooy, Adres: Javastraat 1, 1094 GX Amsterdam

Facebook-pagina link

Rivièra Amsterdam

En een echte Ajax-kroeg in de Rijnstraat in de Rivierenbuurt. Tip: vooraf een bord spare-ribs bestellen! Een heerlijk bodem voordat je jezelf tegoed zal doen aan de alcoholische versnaperingen!

Rivièra Amsterdam, adres: Rijnstraat 11, 1078 AE Amsterdam

Facebook-pagina link

Café Biljart Hans

We werden door enkele stamgasten eens getipt om naar Ajax te gaan kijken in café Hans en we moeten bekennen dat het beregezellig was! Op een zondagmiddag namen we met een groep vrienden plaats aan een ronde tafel volgebouwd met glazenbier! Ajax won die middag met drie goals verschil en alhoewel ons voornemen was om kwart over vier (direct na de wedstrijd) de kroeg te verlaten rolden we met drie punten en gierend van het lachen pas om een uur of elf ’s avonds het café uit… En kun je nagaan hoe het er aan toe zal gaan tijdens wedstrijden in de Champions League….. Jawel in deze ouderwetse en typische Amsterdamse kroeg beleef je gegarandeerd een leuke avond!

Café Biljart Hans, adres: Amstelveenseweg 69, 1075 VV Amsterdam

Facebook-pagina link

Mel’s Cafe

Mel’s Cafe is een gezellige knusse bruine kroeg gelegen in Ouderkerk aan de Amstel. Onder leiding van de goedlachse Melanie die achter de bar staat zullen de bezoekers niks tekort komen want naast koude ‘patsies’ worden er ook lekkere hapjes geserveerd. Bij Mel’s Cafe komen voornamelijk vaste klanten en is het een drukke doch gezellige bedoening voor, tijdens en na wedstrijden van Ajax. Ben je wel even klaar met de drukte en hectiek van de grote stad dan kun je met een gerust hart eventjes verderop in een leuke sfeer naar de wedstrijd kijken en tegelijkertijd een stukje onvervalste Ouderkerkse dorpscultuur ervaren.

Mel’s Cafe, adres: Sluisplein 5, Ouderkerk aan de Amstel

-> Facebook-pagina link <-

Café de Zeemeeuw

We kregen een tip binnen van Barry, één van onze vaste website bezoekers! Als Barry moet kiezen tussen AFC Ajax en zijn vriendin… Nou dan weten we het nog zo net niet hoor….. Zo diep zit Ajax bij deze fanatiekeling die afkomstig is uit de Spaarndammerbuurt in zijn bloed. Overigens vind je café de Zeemeeuw niet in die buurt. De kroeg zit gevestigd op de Amsterdamse Zeedijk. Noem het een stukje authentiek Amsterdam, klein doch sfeervol. Erg leuk om in deze kroeg waar ook jij van harte welkom bent naar de wedstrijd van Ajax tegen Juve te kijken.

Café de Zeemeeuw, adres: Zeedijk 102, 1012 BB Amsterdam Centrum, Amsterdam

<- Facebook-page link ->

Bruincafé Marcella

‘Knettergezellig bij Marcella op ‘t Amstelveld ! Perfecte Amstel biertjes, GROOT scherm, échte voetbal-gezelligheid onder AJAX-vrienden’, aldus de kroegeigenaar van Marcella. En dat geloven we bij VTA maar al te graag. Ooit schreven we eens een artikel over ‘beauty’s in de stad’ waar je heerlijk op het terras kunt zitten als het zonnetje tevoorschijn komt en u raadt het al: het mooie terras van Marcella aan het water stond in dit lijstje uiteraard vermeld. Zelf zaten we er vaak genoeg gezellig aan het water met een biertje of een wijntje. Ervan uitgaande dat het tijdens het voetbal kijken net zo gezellig is kunnen we deze kroeg van harte aanraden.

Bruincafé Marcella, adres: Amstelveld 21, 1017 JD Amsterdam

Facebook-page link

Wist u dat ze onlangs verbouwd hebben bij Marcella en het zodoende nog leuker is om langs te gaan?

Old Town Amsterdam

Wij zijn Ajax wij zijn de beste. En wie ben jij wel niet dan, ouwe! De Old Town Amsterdam is een kroeg op de wallen met een hoog Ajax gehalte. Vaak bezocht door echte Ajacieden dus een lekkere Europese voetbalsfeer is zeker aanwezig tijdens Ajax tegen Juve! En kijk uit als je straks al dansend op de ‘ouwezijds’ de overwinning staat te vieren. Er is onlangs een nieuw beleid opgesteld met regeltjes om de bijna niet te temmen mierenhoop aan toeristen tegen te gaan… Je kunt niet zeggen dat we niet gewaarschuwd hebben!

Old Town Amsterdam, adres: Oudezijds Voorburgwal 141, 1012 ES Amsterdam

Facebook-pagina link

Market 33

Er weleens aan gedacht om voetbal te kijken in de Zuidas? De Zuidas? Ja echt waar! Bij Market 33, een populaire ‘foodcourt’ kun je lekker eten en drankjes doen. Maar, ze hebben ook een mega groot scherm waar je naar het Europese treffen tussen Ajax en Juventus kunt kijken. Welteverstaan kun je woensdag terecht bij twee barren voor overwinningsdrankjes en kun je bij maar liefst 10 ‘foodcourts’ je maag verheerlijken zodat je goed gevuld de overwinning kunt gaan vieren!

Market 33, Claude Debussylaan 33, 1082 MC Amsterdam

Facebook-pagina link

Heb jij ook een toffe locatie waar je naar Ajax tegen Juventus op groot scherm kunt kijken? Wij horen het graag! E-mail ons via info@vrijetijdamsterdam.nl

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: 8 x Ajax wint van Juventus omdat….