AEK verplaatst uitvak Ajax ‘uit voorzorg’ naar de eerste ring

AEK verplaatst uitvak Ajax ‘uit voorzorg’ naar de eerste ring

De 1232 Ajaxsupporters die van de partij zijn in Athene nemen plaats op de eerste ring. Wij hebben een beetje navraag gedaan en het wordt erop gegooid dat het ‘puur voor de zekerheid’ is, maar dit heeft natuurlijk alles te maken met video’s die eerder verschenen op het wereldwijde web, schrijft Ajax Life.

Verder meldt Ajax Life dat de kaartverkoop voor uitsupporters al werd uitgesteld omdat Ajax zeker wilde weten dat het veilig is om plaats te nemen in het bezoeker vak. En nu uit de cijfers van de kaartverkoop blijkt dat Spyrion Louis ongeveer halfvol zal zijn, was de beslissing snel gemaakt.

‘Voor de aanwezige Ajaxsupporters is een plekje gereserveerd op de eerste ring. Een verdieping lager dus dan aanvankelijk gepland. Lager is altijd beter, maar in dit geval wellicht ook om een andere reden. We kennen allemaal de beelden die zijn gemaakt tijdens het bezoek van Bayern München.

De Duitsers zetten het op een springen om de gunstige stand van zaken te bejubelen en toen ging het beton van het Olympisch Stadion in Athene niet alleen op en neer, maar ook heen en weer. Beweging is goed want de energie moet ergens naartoe, alleen leek dit iets te veel van het goede’, aldus Ajax Life.

Het is ongelofelijk maar waar dat de maatregel pas één dag van tevoren wordt genomen. Blijkbaar wordt het de Grieken te heet onder de voeten. Want tja het zijn toch echte mensen die in het vak staan…..

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Hooligans zwaar op de vuist in Athene