AEK Athene – Ajax : wat schreven de kranten?

AEK Athene – Ajax : wat schreven de kranten?
Foto: Jeroen

AEK Athene – Ajax : wat schreven de kranten?

Door twee doelpunten van Ajax-vedette Dusan Tadic plaatste Ajax zich sinds dertien jaar weer eens voor de felbegeerde knock-outfase van de Champions League. Zoals gebruikelijk na een Europees duel van de ploeg van Erik ten Hag deed Vrije Tijd Amsterdam weer een rondje langs enkele gerenommeerde media.

Veel leesplezier!

Telegraaf

“Ajax overwintert na 13 jaar weer in Champions League”, kopt telegraaf treffend. Onder de titel zien we een prachtige foto van een ontketende Dusan Tadic.

Verder bericht de wakkerste krant van Nederland dat trainer Erik ten Hag in de voetsporen treedt van niemand minder dan Louis van Gaal. De trainer heeft dat te danken aan de sterke Europese reeks van Ajax waarmee hij een plekje in de recordboeken verschaft.

De trainer heeft dat te danken aan de sterke Europese reeks van Ajax waarmee hij een plekje in de recordboeken verschaft.

Volkskrant

AJAX PLAATST ZICH VOOR DE ACHTSTE FINALES CHAMPIONS LEAGUE SIERT DE VOLKSKRANT. Evenals de Telegraaf siert bij de titel een prachtige foto van Dusan Tadic. Desondanks toch een kritische kanttekening met positief slot van de Volkskrant: ‘De wedstrijd was over het algemeen oervervelend en het decor afschrikwekkend, maar de lange en opwindende reis van Ajax door Europa krijgt een vervolg in het voorjaar.’

Algemeen Dagblad

Jaja, daar gaan we weer…. De titel van het AD: Ajax overwintert voor eerst in dertien jaar in Champions League. Bij het AD geen foto van Tadic maar van een groot deel van het team dat met zijn allen feest aan het vieren is. Het zit wel goed met de sfeer en de homogeniteit van dit jaar!

vtasport.nl