24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Moeder en dochter bij Riviera Amsterdam!

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm

De redactie van Vrije Tijd Amsterdam schreef op 13 februari 2019 een artikel over 24 horecazaken die leuk zijn om de wedstrijd van Ajax tegen Real Madrid te kijken. Het kan dus zo zijn dat als u dit leest, deze lijst niet meer actueel is.

Lokaal Edel

‘90 minuten lang voor onze club uit Amsterdam’, is ongetwijfeld één van de Ajax nummers die zanger en ras-Amsterdammer Bas ten gehore zal brengen voor, tijdens en na de speciale Ajax-avond in Lokaal Edel, welke in samenwerking met het Sieraad (bekend van de Edelwise feestjes) wordt georganiseerd. Bij Edel kun je op meerdere plekken via grote schermen naar voetbal kijken. Mooi bijkomend feitje: Je kunt jezelf tussen zes en acht uur ’s avonds trakteren op een AJAX MENU zodat je met een voldaan gevoel naar de wedstrijd kunt kijken. Het menu bestaat uit entrecôte, béarnaise, friet, sla én een lekker kopstootje! Onder het motto first come, first serve krijgen mensen die vooraf reserveren VIP-plekken met fantastisch zicht op de Europese clash tussen de Amsterdammers en de voetbalsterren uit Madrid!

Lokaal Edel, adres: Postjesweg 1, 1057 DT Amsterdam

-> Facebook-event page Lokaal Edel en het Sieraad <-

Wist je dat Lokaal Edel ook uitgebreid aandacht schenkt aan Valentijnsdag en je zodoende op de 14e met je lover kunt genieten van een speciaal 4-gangenmenu tegen een zeer schappelijk romantisch prijsje?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
De Plaatwerkerij bar van Lokaal Edel.

VTA agenda event Groot scherm bij Lokaal edel

Eetcafé de Avonden

Natuurlijk kun je bij eetcafé de Avonden naar Ajax tegen Real Madrid kijken op het grote scherm. De Avonden is tevens de vaste kroeg van onze Ajax-volger die zoals altijd vanaf zijn vaste plek aan de bar naar de verrichtingen van ons aller Ajax gaat kijken. Omringd door het gezellige barpersoneel en de veelal ras Amsterdamse bezoekers in de bruine kroeg zul je ongetwijfeld een memorabele avond beleven. En voor een impressie, hieronder het filmpje van RTL met onze Ajax volger die na de loting vooruitblikt op het duel tussen de twee Europese grootmachten.

Eetcafé de Avonden, adres: Middenweg 398, 1097 VA Amsterdam

-> Facebook-page Eetcafé de Avonden <-

Wist je dat je bij eetcafé De Avonden ook terecht kunt als je eens een eigen feestje zoals een verjaardag, receptie of bruiloft wilt gaan vieren?

Credits: RTL

VTA agenda event Eetcafé de Avonden 

Café Chris Scholten

Allereerst onze steunbetuiging voor de familie Scholten, vrienden en kennissen, in verband met het droevige nieuws dat ons ten gehore kwam.
In zulke tijden is saamhorigheid belangrijker dan ooit en daarom zou het fantastisch zijn als Café Chris Scholten woensdag afgeladen vol zit met gezellige mensen die samen naar Ajax gaan kijken. Vrije Tijd Amsterdam weet zeker dat je omringt zult zijn met echte Amsterdammers die een extra en sfeervol tintje aan jouw avondje Ajax tegen Real Madrid zullen geven.

Café Chris Scholten, adres: Van Woustraat 104, 1073 LR Amsterdam

-> Facebook-event page Café Chris Scholten <-

Wist je dat er in Café Chris Scholten geregeld live muziek ten gehore wordt gebracht door leuke artiesten?

-> VTA agenda event Chris Scholten <-

Café Betondorp

In het café van de jonge Ajax-mascotte (zie foto) wordt traditiegetrouw weer met zijn allen naar de wedstrijd van Ajax tegen Real Madrid gekeken. En jij kunt daar gerust gezellig aansluiten om in een mooie ambiance naar het voetballen te kijken. In de buurt van deze kroeg haalde Johan Cruijff als kind kattenkwaad uit, maar belangrijker nog, het was de basis voor zijn prachtige carrière.

Voordat de wedstrijd begint sluit dan even je ogen. Denk terug in de tijd, zie Johan Cruijff door de straat rennen, denk aan stadion De Meer even verderop. Doe je ogen weer open bestel een bakkie aan de bar en kijk met een energierijk, strijdbaar en echt Ajax gevoel naar de wedstrijd.

Café Betondorp, adres: Brinkstraat 123, 1097 VK Amsterdam

Facebook-event page Café Betondorp

Wist je dat je in café Betondorp samen met je gabbers een biljartje kunt leggen als je dat leuk vindt?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Op de foto met de Ajax-mascotte van cafe Betondorp

Café ’t Ceintuurtje

‘A.s. woensdag gaat het dak eraf!!! Ajax tegen Madrid. Zorg dat je erbij bent’, aldus de uitbaters van café ’t Ceintuurtje. Ze zitten vlak bij de wallen op de Ruysdaelkade op de Ceintuurbaan aan de kant van het Roelofhartplein. Het is klein maar fijn en zit goed gevuld met fanatieke Ajax supporters die met zijn allen gezellig naar het duel zullen gaan kijken.

Café ’t Ceintuurtje, adres: Ceintuurbaan 226 hs, 1072 GE Amsterdam

Facebook-event page Café ’t Ceintuurtje

Wist je dat in de straatjes van de Pijp een hoop mensen suggereren dat Café ’t Ceintuurtje één van de gezelligste kroegen uit de Pijp is? Als je dit wilt ervaren, je zelf maar eens een kijkje moet gaan nemen?

Café de Nieuwe Vaart

Op aanraden van onze vaste Ajax volger hebben we een mooi plaatsje ingeruimd voor het gezellige café de Nieuwe Vaart, omdat je ook daar met je vrienden of ‘vrienden in wording’ via een groot scherm naar de ontmoeting tussen Ajax en Real Madrid kunt gaan kijken. ‘Uitbaters Ronald en Ronnie dat zijn echt aardige gasten’, aldus onze Ajax-watcher die in de stad van een groot deel van de kroegen het meubilair van de binnenzijde heeft gezien. De Amsterdamse horecagelegenheid is gelegen aan de Oostenburgracht 187 in onze hoofdstad.

Café de Nieuwe Vaart, Adres: Oostenburgergracht 187, 1018 ND Amsterdam

Facebook-event page Café de Nieuwe Vaart

Wist je dat er in de historie van de Nieuwe Vaart al een hoop artiesten hebben opgetreden zoals Robert Leroy, Danny Braaf en Tino Martin?

Credits: Stephanie van de Sande

Rembrandtbar

Doe een stapje naar voren doe een stapje terug….. Nou, ok, ok, ok, natuurlijk niet voor de wedstrijd want dan is menigeen nog veels te veel in de greep van gezonde wedstrijdspanning, maar als de punten binnen zijn wordt er in de Rembrandtbar, met op de achtergrond echte Ajax muziek, hoogstwaarschijnlijk wel een overwinningsdansje gedaan door de aanwezige gasten. Ben je in eentje en twijfel je of de stad in zult duiken? Hier kun je gemakkelijk in je eentje naar toe gaan en een leuke avond hebben. De Rembrandtbar is van de familie Engelsman, een lieve aardige familie. Ze zijn altijd in voor een praatje met leuk terras dat uitkijkt op ’t Rembrandtplein. Veel toeristen lopen ook altijd gezellig in en uit en zijn hier geen sta in de weg.

Rembrandtbar, Adres: Rembrandtplein 3, 1017 CT Amsterdam

Facebook-event page Rembrandtbar

Wist je dat de Rembrandtbar op zoek is naar een leuke, enthousiaste en spontane collega?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Vrolijke mededewerkers van de Rembrandtbar!

Café Gijs de Rooy

“Een echte toffe buurtkroeg. Ze hebben Ajax op groot scherm, serveren lekkere hapjes die constant rondgaan en het is altijd erg druk met voetbal. Je hebt er veel lekkere diverse bieren. Er staat een biljart en niet te vergeten….. Ze hebben op woensdag heerlijke stamppot”, aldus een vaste bezoeker. En we horen het van meerdere kanten moeten we zeggen, de kroeg van Gijs de Rooy moet je als Amsterdammer eens geweest zijn!

Café Gijs de Rooy, Adres: Javastraat 1, 1094 GX Amsterdam

Facebook-pagina link 

Wist je dat de stamppot wordt bereid door niemand minder dan chef kok Gijs?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Het scherm bij Café Gijs de Rooy

Rivièra Amsterdam

Onder leiding van Jose, ook wel bekend als de energierijke motor van Café Rivièra, kijken een hoop Ajax fanatiekelingen zonder kaartje, ongetwijfeld in het eetcafé gelegen aan de Rijnstraat, op één van de grote schermen die ze hebben hangen, naar de eerste kraker tussen Ajax en Real Madrid. Moet je tot laat werken en heb je geen tijd om te koken? In de Amsterdamse wandelgangen wordt beweerd dat je hier de beste spareribs van de stad kunt eten. Een tijdje terug hebben we ze getest en ze zijn om je vingers bij af te likken. VTA maakte de vergelijking met oma’s draadjesvlees en diegene die ook een ‘draadjesvlees’ oma hebben (gehad) zullen bevestigen dat je zo’n vergelijking niet zomaar maakt….

Rivièra Amsterdam, adres: Rijnstraat 11, 1078 AE Amsterdam

Facebook-pagina link

Wist je dat er op 12 maart bij Rivièra Amsterdam een bingo met de Veerkampjes en Niels Bode zal plaatsvinden?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm

Café Biljart Hans

We werden door enkele stamgasten eens getipt om naar Ajax te gaan kijken in café Hans en we moeten bekennen dat het beregezellig was! Op een zondagmiddag namen we met een groep vrienden plaats aan een ronde tafel volgebouwd met glazenbier! Ajax won die middag met drie goals verschil en alhoewel ons voornemen was om kwart over vier (direct na de wedstrijd) de kroeg te verlaten rolden we met drie punten en gierend van het lachen pas om een uur of elf ’s avonds het café uit… En kun je nagaan hoe het er aan toe zal gaan tijdens wedstrijden in de Champions League….. Jawel in deze ouderwetse en typische Amsterdamse kroeg beleef je gegarandeerd een leuke avond!

Café Biljart Hans, adres: Amstelveenseweg 69, 1075 VV Amsterdam

Facebook-pagina link

Wist je dat je bij café Hans ook lekker kunt eten en dat André Hazes de meest populaire artiest van deze Amsterdamse kroeg is?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Het voetbalteam van cafe Hans.

Ziggo Dome

De Ziggo Dome doet ook mee aan het in Amsterdam ontstane enthousiasme rondom de CL wedstrijd van Ajax tegen Madrid. Op woensdag 13 februari vindt de unieke live viewing party van de wedstrijd Ajax – Madrid plaats in de Ziggo Dome! Aanwezig: artiesten, oud-spelers, mede-Ajacieden en een groot scherm waarop de wedstrijd wordt vertoond. We schreven een kort artikel over deze wedstrijd.

Ziggo Dome, adres: De Passage 100, 1101 AX Amsterdam

<- https://www.facebook.com/ziggodome/->

Wist je dat vrijdag 15 februari ‘Ladies of Soul’ plaatsvindt in de Ziggo Dome?

Mel’s Cafe

Mel’s Cafe is een gezellige knusse bruine kroeg gelegen in Ouderkerk aan de Amstel. Onder leiding van de goedlachse Melanie die achter de bar staat zullen de bezoekers niks tekort komen want naast koude ‘patsies’ worden er ook lekkere hapjes geserveerd. Bij Mel’s Cafe komen voornamelijk vaste klanten en is het een drukke doch gezellige bedoening voor, tijdens en na wedstrijden van Ajax. Ben je wel even klaar met de drukte en hectiek van de grote stad dan kun je met een gerust hart eventjes verderop in een leuke sfeer naar de wedstrijd kijken en tegelijkertijd een stukje onvervalste Ouderkerkse dorpscultuur ervaren.

Mel’s Cafe, adres: Sluisplein 5, Ouderkerk aan de Amstel

-> Facebook-pagina link <-

Wist je dat er bij Mel’s café geregeld scherpe aanbiedingen zijn? En dat je op sommige momenten zodoende maar een eurootje voor een biertje hoeft te betalen? 

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Melanie van Mel’s cafe

Westerunie

De Westerunie in Amsterdam doet net als een groot deel van Amsterdam mee met de ‘Ajax gekte’. Op 13 februari (Ajax speelt dan thuis) en 5 maart (Ajax speelt dan uit) worden de Champions League wedstrijden tussen de Koninklijke uit het Spaanse Madrid en de Mokumse trots AFC Ajax uitgezonden op een prachtig groot megascherm. “In de Westerunie kijk je deze thrillers op mega-scherm! Met zit- en staplekken, pullen bier, André Hazes door de speaker en GRATIS ENTREE”, is te lezen op de website van de Westerunie. De Westerunie opent de poorten om 19:00 uur en voetballiefhebbers die nog moeten eten kunnen dat doen op het Westergasterras. VTA nam een kijkje tijdens het afgelopen WK en zag de Belgen uitgeschakeld worden door latere wereldkampioen Frankrijk. Althans, we waren iets te laat en kwamen niet meer binnen. Gelukkig vonden we een betonnen verhoging op een paar meter afstand van het event en konden we zodoende toch de sfeer op het terrein proeven.

Westerunie, adres: Klönneplein 4-6, 1014 DD Amsterdam

<- Facebook-page link ->

Wist je dat zondag de 24e bij de Westerunie een nieuwe editie van de hippie markt op het programma staat?

Café de Zeemeeuw

We kregen een tip binnen van Barry, één van onze vaste website bezoekers! Als Barry moet kiezen tussen AFC Ajax en zijn vriendin… Nou dan weten we het nog zo net niet hoor….. Zo diep zit Ajax bij deze fanatiekeling die afkomstig is uit de Spaarndammerbuurt in zijn bloed. Overigens vind je café de Zeemeeuw niet in die buurt. De kroeg zit gevestigd op de Amsterdamse Zeedijk. Noem het een stukje authentiek Amsterdam, klein doch sfeervol. Erg leuk om in deze kroeg waar ook jij van harte welkom bent naar de wedstrijd van Real tegen Ajax te kijken!

Café de Zeemeeuw, adres: Zeedijk 102, 1012 BB Amsterdam Centrum, Amsterdam

<- Facebook-page link ->

Wist jij al dat je op de Zeedijk buiten niet meer mag drinken en dus beter gezellig in Zeemeeuw kunt blijven drinken?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Café de Zeemeeuw

Bruincafé Marcella

‘Knettergezellig bij Marcella op ‘t Amstelveld ! Perfecte Amstel biertjes, GROOT scherm, échte voetbal-gezelligheid onder AJAX-vrienden’, aldus de kroegeigenaar van Marcella. En dat geloven we bij VTA maar al te graag. Ooit schreven we eens een artikel over ‘beauty’s in de stad’ waar je heerlijk op het terras kunt zitten als het zonnetje tevoorschijn komt en u raadt het al: het mooie terras van Marcella aan het water stond in dit lijstje uiteraard vermeld. Zelf zaten we er vaak genoeg gezellig aan het water met een biertje of een wijntje. Ervan uitgaande dat het tijdens het voetbal kijken net zo gezellig is kunnen we deze kroeg van harte aanraden.

Bruincafé Marcella, adres: Amstelveld 21, 1017 JD Amsterdam

Facebook-page link

Wist u dat ze onlangs verbouwd hebben bij Marcella en het zodoende nog leuker is om langs te gaan?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm

Old Town Amsterdam

Wij zijn Ajax wij zijn de beste. En wie ben jij wel niet dan, ouwe! De Old Town Amsterdam is een kroeg op de wallen met een hoog Ajax gehalte. Vaak bezocht door echte Ajacieden dus een lekkere Europese voetbalsfeer is zeker aanwezig tijdens Ajax tegen AEK Athene! En kijk uit als je straks al dansend op de ‘ouwezijds’ de overwinning staat te vieren. Er is onlangs een nieuw beleid opgesteld met regeltjes om de bijna niet te temmen mierenhoop aan toeristen tegen te gaan… Je kunt niet zeggen dat we niet gewaarschuwd hebben!

Old Town Amsterdam, adres: Oudezijds Voorburgwal 141, 1012 ES Amsterdam

Facebook-pagina link

Wist je dat je bij de Old Town beneden een tattoo kunt laten zetten?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Old Town ouwe!

Market 33

Er weleens aan gedacht om voetbal te kijken in de Zuidas? De Zuidas? Ja echt waar! Bij Market 33, een populaire ‘foodcourt’ kun je lekker eten en drankjes doen. Maar, ze hebben ook een mega groot scherm waar je naar het Europese treffen tussen Ajax en Real Madrid kunt kijken. Welteverstaan kun je woensdag terecht bij twee barren voor overwinningsdrankjes en kun je bij maar liefst 10 ‘foodcourts’ je maag verheerlijken zodat je goed gevuld de overwinning kunt gaan vieren!

Market 33, Claude Debussylaan 33, 1082 MC Amsterdam

Facebook-pagina link 

Wist je dat Market 33 een exclusieve bar heeft waar je magnifieke drankjes kunt bestellen?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Gezelligheid bij Market 33.

Lokaal van de Stad

Wie van jullie is er weleens in Lokaal van de stad geweest? Zeg eens eerlijk ouwe! Diegene die er zijn geweest zullen het aanmoedigen als we zeggen dat ‘Lokaal van de stad’ een gezellige plek in de stad is waar je op een uiterst gezellige sfeer naar de wedstrijd tussen Ajax en de withemden uit Madrid kunt kijken. Lokaal van de stad is een hippe kroeg die echt van deze tijd is en doorgaans goed bezocht wordt! En we hebben een verrassing voor jou…. Dat de kroeg druk bezocht wordt wil niet zeggen dat jij er niet meer bij past. In tegendeel je bent van harte welkom om woensdagavond samen met een hoop mede-supporters naar de wedstrijd te komen kijken! Ole olé olé olé…..

Lokaal van de stad, adres: Heemstedestraat 68, 1058 NP Amsterdam

Facebook-pagina link

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Het knusse Lokaal van de Stad

 

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm

Tapmarin

Gegarandeerd dat de Tapmarin in de Pijp druk bezocht gaat worden tijdens de wedstrijd tussen het team van trainer Erik ten Hag en de Koninlijke uit Madrid. De kroeg die enkele jaren geleden van eigenaar veranderde onderging destijds een gedeeltelijke ‘metamorfose’ en de vaste gasten zullen beamen dat de veranderingen goed zijn uitgepakt. Een doorgaans jong gemengd publiek bezoekt ‘de Tap’ tijdens Ajax wedstrijden en jij en je vriendengroep kunnen hier prima aansluiten!

Tapmarin, adres: Van Woustraat 133, 1072 LT Amsterdam

Facebook-pagina link

Wist je dat jij in de Tapmarin ook een besloten feesten kunt organiseren terwijl andere klanten ook van harte welkom zijn?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Gezellige drukte bij de Tapmarin. Fotografie door @6 De Vaste Clique]

Café ONS

We blijven natuurlijk niet alleen maar aan die ene kant van ‘t IJ. Met VTA vinden we het heerlijk om zo nu en dan eens lekker uit te waaien op het pondje die je kunt pakken bij Amsterdam CS en waarop je heerlijk kunt uitwaaien tijdens de tocht naar de overzijde van het water. Eenmaal aangekomen op de vaste bodem fiets je binnen no time naar de Buiksloterweg 27. De iets oudere Amsterdammers zullen zich ongetwijfeld Ot en Sien nog herinneren. Dat is de naam van de horecagelegenheid die is omgedoopt tot Café ONS. Bij het authentiece ‘dranklokaal’ kun je – met aan je zijde gezellige mensen – de wedstrijd van Ajax tegen Real Madrid op leuke wijze meemaken. Kijk hieronder trouwens nog even goed naar het adres voordat je het verkeerde pontje pakt…. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Café ONS, adres: Buiksloterweg 27, Amsterdam

Café ONS ligt op 5 minuten lopen vanaf de Buiksloterwegveer, aan de zonzij van het IJ (Noordzijde)

Facebook-page link

Wist je dat café ONS vroeger de naam ‘voorheen Ot en Sien – 21’ droeg?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Vrolijk personeel van Café ONS

Eetcafe 100% Zuidoost

Wat dacht je van een bord met overheerlijke Kipsaté voor je neus terwijl je de ingevallen Klaas-Jan Huntelaar de 2-0 ziet binnen schieten tegen de ‘vedettes’ van Real Madrid? Met zekerheid durven we te zeggen dat je hier heerlijk kunt eten en samen al kletsend naar de verrichtingen van Ajax kunt kijken.

Eetcafe 100% Zuidoost, adres: Bijlmerplein 367-B – 1102 DK Amsterdam Zuidoost

Website link

Wist je dat je met je collega’s op vrijdag gezellig een vrimibootje kunt doen bij eetcafé 100% Zuidoost? 

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Eetcafe 100% Zuidoost.

De Marktkantine

Ajax kijken met een over het algemeen gezien hip publiek! Bij de Marktkantine hebben ze al meerdere keren bewezen dat het een grote gezellige en dolle boel is tijdens Europese duels van AFC Ajax. AT5 bezocht de Marktkantine onder andere in 2017 en de beelden die ze maakten spreken niet tot verbeelding.

De Marktkantine, adres: Jan van Galenstraat 6, 1051 KM Amsterdam

Facebook-page link 

Wist je dat er twee dagen later alweer een keiharde dance knaller bij de Marktkantine op het programma staat?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Credits: Marktkantine

Café de Manen

We gaan weer een keertje met ‘een paar’ pasjes de stad uit… En dat doen we met volle overtuiging want Café de Manen ademt voetbal en gezelligheid. De kroeg is onder andere populair bij amateurvoetballers die er in de buurt voetballen. Bij de Amstelveense kroeg wordt ook sinds jaar en dag om de zoveel tijd een heus kraaktoernooi georganiseerd. Aan dat toernooi doen (oud) spelers van (oud) clubs uit Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel mee. Die gezellige sfeer is kenmerkend voor dit café en absoluut de moeite waard om te vereren met een bezoekje tijdens Ajax vs Real Madrid.

Café de Manen, adres: Noorddammerlaan 9, 1185 XZ Amstelveen

Facebook-page link 

Wist je dat je bij de Manen ook lekker kunt lunchen en dineren?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Gezellige personeelsleden van De Manen.

-> VTA agenda event de Manen <-

Grand Café Cheers

‘De klapper van het jaar! Ajax tegen Real Madrid! Zal Ajax de stunt van het jaar maken? Kijk het live met vele anderen bij grand Café Cheers in Diemen. Voetbal kijken doe je bij Cheers’, aldus de medewerkers van deze Ajax kroeg in Diemen. Recentelijk waren we op bezoek en zodoende weten we dat je hier in een zeer gezellige sfeer naar de wedstrijd kunt kijken. Voor de liefhebbers van bier: de prijs per biertje is deze avond maar € 2,- !!!!

Grand Café Cheers, adres: Diemerplein 194, 1111 JD Diemen

Facebook-pagina link 

Wist je dat de beruchte F-SIDE in stadion de Meer zich aan de Diemenzijde bevond en dat er in Diemen een behoorlijk aantal echte Ajax fans wonen?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Grand cafe Cheers

Café de Vrije Handel

Café de Vrije Handel is een bruine kroeg gelegen in de Dorpsstraat in Ouderkerk aan de Amstel. Traditiegetrouw wordt in deze kroeg die tijdens Ajax wedstrijden gezellig vol zit de wedstrijd tegen Madrid op het grote scherm bekeken. Barman Dennis en zijn collega’s kijken fanatiek mee naar de wedstrijd maar in de tussentijd voorziet de vrolijke barman samen met de rest van het hard werkende team jou en je vriendengroep van goed getapte en ijskoude biertjes!

Café de Vrije Handel, adres: Dorpsstraat 7, 1191 BG Ouderkerk aan de Amstel

Facebook-pagina link

Wist je dat je bij de Vrije Handel ook lekkere broodjes, lunch, huisgemaakte soepen, borrelgarnituur en zelfs gerechten zoals een patatje met Ouderkerks stoofvlees of een portie saté van kip met friet en sla kunt bestellen?

24 x Ajax – Real Madrid kijken op groot scherm
Medewerkers van de Vrije Handel uit Ouderkerk aan de Amstel.

En iedereen die woensdagavond in het stadion gaat kijken wensen we met Vrije Tijd Amsterdam enorm veel plezier toe!

WZAWZDB!

Geschreven door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Historie Europese duels tussen Ajax en Real Madrid

Lees ook: Real Madrid ook zonder Isco tegen Ajax 

Lees ook: Ajax gekte bij de Westerunie Ajax Real op groot scherm

Lees ook: Ajax Real Madrid op groot scherm in Ziggo Dome

Lees ook: Real wint wel laatste duel voor CL ontmoeting met Ajax 

Lees ook: Tottenham Ajax kijken op groot scherm in Amsterdam 

Juventus Ajax kijken op groot scherm in Amsterdam

Ajax Juventus kijken op groot scherm in Amsterdam 

24 x Real Madrid Ajax kijken op groot scherm

In welke kroeg kijk jij Ajax tegen AEK Athene?

2 REACTIES