‘Vier op een rij’ voor Amsterdam, verlies voor Hurley & Pinoké

Billy Bakker springt op de rug van Justin Reid-Ross na de winnende goal
Foto: KNHB IMAGE BANK

‘Vier op een rij’ voor Amsterdam, verlies voor Hurley & Pinoké

Amsterdam blijft ook na vanmiddag ongeslagen in de hoofdklasse! De ploeg van trainer Dirk Loots versloeg uit in Rotterdam, in de stromende regen, de hockeyploeg van Rotterdam met 2-3. Een makkelijke opgave was het zeker niet want de Rotterdammers waren zeker in het begin de betere ploeg. Toch kwam Amsterdam, tegen de verhouding in, op een 0-1 voorsprong door Max Sweering.

Billy Bakker

Deze voorsprong werd in de tweede helft uitgebouwd toen Billy Bakker met uitstekend voorbereidend werk zijn klasse liet zien en Thijs Lissone in de gelegenheid stelde op prachtige wijze de 0-2 te scoren. Ondanks de twee goals voorsprong slaagde Rotterdam erin er toch nog een wedstrijd van te maken via twee doelpunten van Jeroen Hertzberger. Door deze goals werd het weer behoorlijk spannend en kon de winst beide kanten op gaan maar vlak voor het einde van de wedstrijd wist Amsterdam toch aan het langste eind te trekken toen Justin Reid-Ross uit een strafcorner de bevrijdende winnende treffer te maken. Aankomend weekend speelt de ploeg van oefenmeester Loots de thuiswedstrijd tegen Den Bosch.

Hurley

Waar Amsterdam blijft winnen wisten zowel Hurley als Pinoké in het Amsterdamse Bos geen punten te pakken. Hurley, verloor dik, met 2-6 van HGC uit Den Haag. Pinoké verloor nipt van Oranje Rood, 1-2. Hurley staat nu achtste op de ranglijst en speelt aankomend weekend de uitwedstrijd tegen Oranje Rood.

Pinoké

Pinoké doet het nog minder en staat met een puntje samen met Tilburg en Qui Vive onderaan op de ranglijst. Pinoké gaat zondag op bezoek bij Almere. Almere wist tot dusverre maar twee punten te vergaren dus bij winst zo Pinoké een mooi stapje kunnen maken op de ranglijst.

Amsterdamse Bos

Pinoké, Hurley en Qui Vive spelen allemaal in het Amsterdamse Bos. De clubs liggen op nog geen 100 meter van elkaar en derby’s worden doorgaans druk bezocht.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Amsterdam heer en meester

Eerste nederlaag Amsterdam 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here