Rennen voor donatiegeld tijdens 11e Run for The Hunger Project

Rennen voor donatiegeld tijdens 11e Run for The Hunger Project
Het Olympisch Stadion vanaf de buitenzijde. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Rennen voor donatiegeld tijdens 11e Run for The Hunger Project

Op zondag 5 november 2017 vindt de 11e Run for The Hunger Project plaats. Dat is een hardloopevenement van 5 of 10 km met de start en de finish in het Olympisch Stadion van Amsterdam. Met jaarlijks zo’n 100 Business Teams is de Run uitgegroeid tot een waar Business event.

Deelnemen

Deelnemers kunnen nog steeds meedoen. Als ze dit willen kunnen ze zich tot zaterdag 4 november nog inschrijven door een mail te sturen naar info@runforthehungerproject.nl. Deelnemen aan de Run for The Hunger Project kan als Business Team of als individuele deelnemer.

Kids

Voor kids in de leeftijd van 4 t/m 14 jaar organiseren ze een speciale Kids Run voorafgaande aan de Run for The Hunger Project.

Walk

Ook organiseren ze dit jaar, net als de voorgaande editie, weer de Walk for The Hunger Project, een wandeltocht van 5,4 km langs enkele iconische Amsterdamse locaties, zoals de Stadiongracht en het Vondelpark.

Het doel

Het doel van de Run for The Hunger Project is om zo veel mogelijk donatiegeld op te halen voor The Hunger Project. Het inschrijfgeld komt daarom direct ten goede aan de donatieteller. Daarnaast vragen ze iedere deelnemer om extra donatiegeld op te halen, dit kan via de persoonlijke pagina die na inschrijving op de website van Run for The Hunger wordt aangemaakt.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Edwin Evers organiseerde onlangs ook een run voor het goede doel. We publiceerden daar ook een artikel over. Wellicht vind je dit ook leuk om te bekijken.