Internationale paardensport tijdens Jumping Amsterdam in de RAI

Internationale paardensport tijdens Jumping Amsterdam in de RAI
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Internationale paardensport tijdens Jumping Amsterdam in de RAI

Paardensportliefhebbers kijken alweer langzaam uit naar Jumping Amsterdam in de RAI. Het prestigieuze paardenevent vindt plaats van donderdag 24 tot en met zondag 27 januari 2019 in de RAI Amsterdam.

Het is een jubileumeditie van Jumping Amsterdam

Saillant detail: het is de 60e editie van Jumping Amsterdam. Er is het allerhoogste dressuurniveau in de FEI Dressage World Cup te zien, spectaculaire springsport op vrijdagavond, de Grote Prijs van Amsterdam op zaterdagavond en op zondagmiddag de Longines FEI Jumping World Cup™ presented by RAI Amsterdam.

RAI in Amsterdam Zuid staat traditiegetrouw bol van de activiteiten

Daarnaast staat de RAI in Amsterdam Zuid traditiegetrouw bol van de activiteiten, zijn er spektakel shows te zien en evenals vorig jaar Amsterdamse after party’s. De donderdag is traditiegetrouw gereserveerd voor de basisspringsport en de nationale dressuurrubrieken. Voor de jonge pony fans is de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op zondag een fantastisch uitje.

Een kijkje op de website van Jumping Amsterdam

Mocht u benieuwd zijn naar het hele programma tot aan de details kunt u het beste een kijkje nemen op de website van Jumping Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Dames van US handbal gaan uit de kleren