Lynn Kuipers maakt overstap naar VOC Amsterdam
De kersverse VOC aanwinst Lynn Kuipers. Foto via VOC Amsterdam

Vandaag maakt het bestuur van handbalvereniging OTTO Work Force VOC Amsterdam bekend dat rechteropbouw speelster Lynn Kuipers uit Albergen per direct de overstap maakt van DSVD naar landskampioen VOC Amsterdam. De linkshandige schutter komt de selectie van Rachel de Haze versterken.

Lynn over de overstap naar VOC: “Na een aantal jaren mezelf ontwikkelt te hebben bij DSVD ben ik toe aan de volgende stap. Ik ben erg blij dat ik via DSVD mezelf heb kunnen ontwikkelen in de eredivisie. Bij VOC hoop ik die volgende stap te maken. De visie van VOC spreekt mij erg aan en ik kijk er dan ook naar uit om met de jonge ambitieuze groep in de top mee te draaien. Zo wil ik mezelf te ontwikkelen tot een goede speelster in de eredivisie.”

Wapen op de rechteropbouw

Rachel de Haze, de trainster van VOC, over de komst van Lynn: “Lynn ontwikkelt zich erg goed, met haar linkshandigheid is ze een wapen op de rechteropbouw. Daarnaast staat Lynn bekent als een goede verdedigster die zowel op de 2 als op de 3 positie uit de voeten kan. Met haar jonge leeftijd en haar ambitie past ze goed in de visie van VOC. Ik ben erg blij want met Lynn erbij hebben we extra opties in onze selectie.”

VTA Sport 

vrijetijdamsterdam.nl

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam