Op de foto zie je Willem Greve met zijn hengst Carambole. Dit super duo won in 2015 tijdens Jumping, de Grote Prijs van Amsterdam. Foto via Jumping Amsterdam.

Op komst: Jumping Amsterdam 2017

Paardensportliefhebbers opgelet! Vanaf donderdag 26 tot en met zondag 29 januari 2017 staat er in de RAI Amsterdam weer het populaire paardensportevenement Jumping Amsterdam 2017 op het programma.

Café Bolle Jan

Naast het allerhoogste dressuurniveau kun je onder meer gaan genieten van spectaculaire springsport, de Six Bar en de Grote Prijs van Amsterdam. Na afloop van het sportprogramma zorgt Café Bolle Jan op het Leidseplein in de RAI voor echte ouderwetse Amsterdamse gezelligheid en zullen ook de populaire zanger Quincy en Tino Martin komen optreden.

Op de foto zie je Willem Greve met zijn hengst Carambole. Dit super duo won in 2015 tijdens Jumping, de Grote Prijs van Amsterdam.

Over Jumping Amsterdam

Jumping Amsterdam staat voor topsport, entertainment en Amsterdam. Onze hoofdstad is eind januari gastheer van de mondiale top uit de dressuur- en springsport. En die komen graag naar de RAI Amsterdam: het publiek is er geweldig! En wat dacht u van de meer dan 60 stands waar u naar hartenlust kunt winkelen? Ook voor lekker eten en drinken bent u bij Jumping aan het juiste adres en tot in de kleine uurtjes zorgen Café Bolle Jan en andere Amsterdamse artiesten voor een echt Mokums feestje!

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Jumping Amsterdam programma dag 3

Perfecte buikspieroefeningen met Hollow Body