Pinoké verliest van oppermachtig Den Bosch

Pinoké verliest van oppermachtig Den Bosch
Pinoké tegen Den Bosch. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

De hockeysters van Pinoké hebben zaterdagmiddag in de hoofdklasse hockey niet kunnen stunten tegen koploper Den Bosch. In het Amsterdamse Bos verloren de steekneuzen met 0-1 van de Bosschenaren en mede hierdoor blijft de ploeg stijf onderaan staan in de hoofdklasse. Den Bosch blijft ook na zaterdagmiddag aan de leiding.

Pinoké vocht zaterdagmiddag als een hecht collectief voor wat het waard was maar desondanks was de koploper vrijwel de gehele wedstrijd de bovenliggende partij én speelde het spel zich grotendeels af op de helft van de gasten.

De steekneuzen hadden het vooral aan keepster Gunneman te danken dat de schade beperkt bleef tot 0-1. Gunneman was in veel situaties een behoorlijke sta in de weg voor Den Bosch, dat geen van haar strafcorners wist te benutten. Niet alleen was Gunneman in goede doen ook zorgde de rest van Pinoké dat er ijzersterk werd verdedigd.

Eén van de spaarzame aanvallende acties en hoogtepunten van Pinoké kwam van Ceulen die een poort uitdeelde aan een Bossche speler. Diezelfde Ceulen was dichtbij een treffer toen ze uit een counter goed werd aangespeeld door de uitgebroken Josso maar de bal ging voorlangs de goal.

Ondanks dat Den Bosch vandaag de betere ploeg was biedt de wedstrijd qua teamspirit hoop voor Pinoké dat tegen mindere tegenstanders ongetwijfeld kans gaat maken om de komende weken toch wat punten te gaan pakken.

Op 23 april om 12:45 uur speelt Pinoké thuis tegen MOP.

vrijetijdamsterdam.nl

Volg ons op Snapchat: vrijetijdams

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here