VOC stopt met samenwerking Bert Bouwer
Archieffoto: vrijetijdamsterdam.nl

VOC stopt met samenwerking Bert Bouwer

Opmerkelijk nieuws uit Amsterdam-Noord. Handbalcoach Bert Bouwer en VOC Amsterdam gaan per direct uit elkaar. De club komt via haar website met de volgende verklaring: “In de afgelopen dagen is zeer intensief gesproken tussen het bestuur van Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam, de technische staf en met de spelersgroep.

Onvoldoende chemie tussen de spelersgroep en Bert Bouwer

Onvoldoende chemie tussen de spelersgroep en Bert Bouwer was de aanleiding voor deze gesprekken. Ondanks de tot nog toe prima resultaten heeft het bestuur, na lang beraad, besloten om de samenwerking met Bert Bouwer per direct te beëindigen. Het bestuur neemt deze zware beslissing in het belang van alle partijen. Zowel de damesselectie als Bert Bouwer betreuren de gang van zaken.”

Over VOC Amsterdam

VOC Amsterdam wordt ook wel de kweekvijver van het Nederlandse handbal genoemd. Speelsters spelen er tijdens de jeugd en worden klaargestoomd voor het eerste team. Vanuit het eerste team breken er veel speelsters door. Zij worden opgeroepen voor de nationale ploeg en krijgen contracten aangeboden in het buitenland. Daar maken ze furore. De club uit Amsterdam-Noord speelt haar thuiswedstrijden in Sporthal Elzenhage.

vrijetijdamsterdam.nl

Volg ons op Snapchat: vrijetijdams

Lees ook: top 5 gezellige en sportieve evenementen in Amsterdam