VOC BLIJFT KOPLOPER NA MONSTERZEGE OP BORHAVE

VOC BLIJFT KOPLOPER NA MONSTERZEGE OP BORHAVE
Foto: Jaap van der Pijll fotografie

VOC BLIJFT KOPLOPER NA MONSTERZEGE OP BORHAVE

Regerend landskampioen VOC Amsterdam blijft ook na het afgelopen weekend de trotse koploper van de Eredivisie. De handbalformatie uit Amsterdam-Noord verpletterde Borhave in eigen huis. Het werd 16-35.

“Normaal gesproken een lastige uitwedstrijd, Dalfsen won met 1 punt verschil daar, maar ik moet zeggen we hebben het onszelf makkelijk gemaakt door prima teamspel, sterke dekking en snelle aanvallen”, was VOC-coach Ricardo Clarijs na afloop van de wedstrijd kort maar krachtig over de zege van zijn team tegen Borhave.

VOC-concurrent Morrenhof Jansen Dalfsen won uit van Venlo. Westfriesland SEW verloor voor het eigen publiek van Maedilon VZV. Foreholte boekte een mooie uitzege bij Misker E & O en Quintus versloeg thuis de dames handbalploeg van V & L. Er zijn nog twee reguliere competitierondes te spelen voordat de eerste play off wedstrijden van start gaan.

Eerder in de week was er leuk nieuws voor Succes/Schoonmaak VOC Amsterdam. Er zijn 16 speelsters opgeroepen voor de WK kwalificatie in Göteburg, Zweden. Bo van Wetering, Dione Housheer en Lynn Molenaar zijn hiervoor geselecteerd. Jong Oranje moet eerste worden in de poule om zich te plaatsen voor het WK. Op 23, 24 en 25 maart nemen zij het op tegen Polen, Tsjechië en het thuisland.

Sponsors

Sportief gezien gaat het de sportvereniging uit Amsterdam-Noord binnen alle geledingen van de club voor de wind. Met een onlangs in het leven geroepen nieuwe sponsorcommissie probeert VOC nieuwe sponsors te werven om het topsport klimaat waarin er nu wordt gesport in de toekomst te kunnen continueren en uit te bouwen.

Ook startte de sportvereniging onlangs net als vorig jaar een Jumbo actie: “sparen voor je sportvereniging”! Vorig jaar haalde VOC daar maar liefst € 600,- mee op.

Sponsors die momenteel aan VOC Amsterdam verbonden zijn onder andere Succes Schoonmaak, Schoonspoeler, Otto Workforce.EU, RODI Media, Banne Sports, Handbalshop.nl, Topsport Amsterdam, Sportcafé De Elzenhagen, Movamento, VCK Logistics, Fetim Group, Motrac Linde, Athletic Skills Model, Players United, Welness Profi Center en Joop Hermans XL.

Club van 100 van VOC Amsterdam

VOC Amsterdam kan ook ondersteund worden als supporter door lid te worden van de Club van 100. Een lid van de Club van 100 van VOC Amsterdam betaald € 100,- en kan dan het gehele seizoen gratis toegang met 2 personen alle reguliere competitiewedstrijden in de Eredivisie en de nationale beker bezoeken. En je wordt eervol opgenomen als deelnemer aan de Club van 100 van Eredivisieclub Succes Schoonmaak VOC Amsterdam.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl