VERKIEZING HANDBAL INSIDE MVP 2017

VERKIEZING HANDBAL INSIDE MVP 2017
Dione Housheer in actie. Foto: Jaap van der Pijll

VERKIEZING HANDBAL INSIDE MVP 2017

VOC-trainer Ricardo Clarijs en VOC-speelster Dione Housheer zijn geselecteerd bij de verkiezing van de toonaangevende handbal website handbalinside.nl. Tijdens de verkiezing kun je stemmen op wie jij in 2017 de allerbeste vond op het handbalveld. Op Oudejaarsdag maken ze de grote winnaars bekend.

Ricardo Clarijs

Ricardo Clarijs pakte in 2017 de titel met Foreholte en VOC Amsterdam en staat momenteel met zijn ploeg ongeslagen aan kop in de Eredivisie. Tevens maakte hij de stap naar de Oranje dames U 18.

VERKIEZING HANDBAL INSIDE MVP 2017
Ricardo Clarijs. Foto: Jaap van der Pijll

Dione Housheer

Dione Housheer werd kampioen met VOC en maakte zelfs in het kampioensduel met Dalfsen de allesbeslissende treffer vanuit een strafworp in de slotseconde van het duel. Gedurende het hele seizoen trakteerde ze het publiek in 2017 op hoogstandjes zoals lepe lobjes over de keeper. Tevens werd ze geselecteerd voor de nationale ploeg. Daarin scoorde ze tegen Italië en bijna mocht Dione Housheer mee naar het WK in Duitsland.

Vind jij, net als ons, dat deze twee leden van VOC uit Amsterdam-Noord de beste zijn? Breng dan je stem uit. Op Oudejaarsdag horen we of ze in de prijzen zijn gevallen.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

VOC talent Dione Housheer gaat toch mee naar het WK

VOC Amsterdam als ‘Herbstmeister’ ongeslagen de winterstop in