Maxime Drent maakt overstap naar OTTO Work Force VOC Amsterdam

Maxime Drent maakt overstap naar OTTO Work Force VOC Amsterdam Vandaag maakt het bestuur van handbalvereniging OTTO Work Force VOC Amsterdam bekend dat de 19 jarige Maxime Drent met ingang van het nieuwe seizoen gaat spelen voor de Amsterdamse vereniging.

Maxime Drent maakt overstap naar OTTO Work Force VOC Amsterdam

Vandaag maakt het bestuur van handbalvereniging OTTO Work Force VOC Amsterdam bekend dat de 19 jarige Maxime Drent met ingang van het nieuwe seizoen gaat spelen voor de Amsterdamse vereniging.

Maxime heeft de jeugdopleiding gevolgd bij BFC in Beek en op 14 jarige leeftijd de overstap gemaakt naar V en L. Maxime is derde jaars student Sport, Gezondheid en Management aan het HAN in Arnhem/Nijmegen. Door de weeks verblijft Maxime op Papendal op de handbalacademie.

Maxime heeft al meer dan 40 jeugdinterlands gespeeld en op dit moment maakt zij deel uit van de succesvolle selectie van jong-Oranje (U20), welk team van 1 t/m 15 juli het WK speelt in Debrecen Hongarije. Inmiddels heeft het team de laatste acht bereikt en speelt vanavond tegen Rusland om een plaats in de halve finale.

Trainer Ricardo Clarijs over de nieuwe aanwinst: “Zij is een sterke verdedigster, heeft een sterk schot, heeft ambitie, is een echte team player, past in de clubcultuur en speelt via de handbalvisie waar wij voorstaan. Daarnaast brengt zij, ondanks haar jonge leeftijd, veel internationale ervaring mee als jeugdinternational.”

Over VOC Amsterdam

VOC Amsterdam komt uit Amsterdam-Noord. De handbalclub staat bekend als de kweekvijver van het Nederlandse handbal. Talenten die bij VOC in de jeugdopleiding starten stoten vaak door naar de Europese topclubs en naar het hoogst haalbare in Nederland: het nationale team. De thuiswedstrijden van VOC Amsterdam worden in Sporthal Elzenhagen gespeeld.

vrijetijdamsterdam.nl