“Ik heb super veel zin om naar VOC te gaan volgend seizoen”

Jette van Ingen Foto via VOC Amsterdam

Mooi sportnieuws uit Amsterdam-Noord. De regerend landskampioen bij de vrouwen heeft zich voor het aankomende seizoen versterkt met Quintus-speelster Jette van Ingen. De 17-jarige rechteropbouw speelster komt over van Quintus Handbal. Het Hagenese handbaltalent komt ook uit voor Oranje U18. Doordeweeks verblijft Jette van Ingen op de Handbal Academie op Papendal.

Jette van Ingen

Jette, via VOC Amsterdam: “Ik heb super veel zin om naar VOC Amsterdam te gaan volgend seizoen, een nieuwe uitdaging en ik hoop mezelf nog verder te kunnen ontwikkelen bij VOC.” Rachel de Haze, komend seizoen trainer van het eerste damesteam kijkt ook uit naar de komst van Jette van Ingen. “Jette is een speelster die met haar timing en dynamiek goed past in het spelletje dat wij graag spelen. Daarnaast is het een grote pré dat ze linkshandig is, dat geeft ons team met het vertrek van Britt van der Baan weer extra mogelijkheden”, aldus Rachel de Haze via de Facebook-pagina van de handbalclub uit Amsterdam-Noord.

Pipy Wolfs

De komst van de rechteropbouw speelster betekent de tweede aanwinst voor de Amsterdammers. Onlangs werd bekend dat de 17-jarige Pipy Wolfs uit Hengelo de overstap van Boer ‘n Trots Kaas/DSVD naar de Amsterdamse ploeg maakt. De cirkelspeelster is eveneens actief op de Handbalacademie op Papendaal.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Ricardo Clarijs: “We zullen er alles aan doen om schaal te prolongeren”