VTA sportmoment van de maand mei

Beslissende goal Dione Housheer kampioenswedstrijd VOC tegen Dalfsen

Het Amsterdamse sportmoment van VTA over de maand mei is geworden de winnende goal van Dione Housheer in de allesbeslissende wedstrijd van VOC Amsterdam tegen Dalfsen, waardoor de handbalploeg van VOC na een 1-1 stand in wedstrijden tijdens de ‘best-of-three’ uiteindelijk na de derde gespeelde finalewedstrijd kampioen van Nederland werd.

De 17-jarige Dione Housheer maakte zaterdagmiddag 20 mei de allerlaatste treffer in de gewonnen kampioenskraker tussen Succes Schoonmaak/VOC en Sercodak/Dalfsen.

We gaan nog even kort terug naar het moment. VOC Amsterdam en Dalfsen staan precies gelijk in punten en met nog enkele secondes op het scorebord en door een slimmigheidje van Charris Rozemalen krijgt VOC dan nog één strafworp van de scheidsrechter toegewezen……

Sporthal Elzenhagen zit afgeladen vol met supporters van beide topclubs, de NOS zendt de wedstrijd live uit, en bij een goal bezorg je jouw club VOC-Amsterdam na zes zonder titel het felbegeerde landskampioenschap.

Het moment is daar…. De 17-jarige Dione Housheer kreeg de bal in de handen gedrukt, vanaf de buitenkant gezien aarzelt ze niet, en dan maakt ze die winnende goal.

De jongeling wordt bedolven onder haar medespelers en begeleiding, en de Sporthal Elzenhage staat in kampioensextase….

Wij zeggen, geniet nog maar even mee terug van het doelpunt en ook zeker de ontlading die volgde in Sporthal Elzenhagen in Amsterdam-Noord!

Heb jij ook een Amsterdams sportfragment dat volgens jou in aanmerking komt voor het VTA sportmoment van de maand? Stuur dan je inzending naar info@vrijetijdamsterdam.nl of laat een bericht achter via de Social Media.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Verlies voor VOC Amsterdam in de bekerfinale 

 

 

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting