Eerste punt voor Pinoké, winst AH&BC en gelijkspel voor Hurley

Eerste punt voor Pinoké, winst AH&BC en gelijkspel voor Hurley

De dames van Pinoké zijn in de hoofdklasse dan toch eindelijk van de hatelijke nul af. Thuis, in het Amsterdamse Bos werd zondag tegen Groningen met 0-0 gelijk gespeeld. Door dit resultaat steeg de ploeg van trainer Robert Justus naar de één na laatste positie op de ranglijst. Aanstaande zondag gaat Pinoké in Brabant op bezoek bij koploper Den Bosch.

In diezelfde hoofdklasse wist AH&BC de uitwedstrijd bij HDM met 0-3 te winnen. Voor de Amsterdammers scoorden Maria Verschoor knap uit de draai en maakte Kelly Jonker uit een goed uitgespeelde strafcorner koelbloedig de tweede goal. Het slotakkoord was voor Ellen Hoog die het derde doelpunt voor haar rekening nam.

Hurley kwam niet verder dan een puntendeling met Laren, 1-1. Voor Hurley was Sabine van Silfhout trefzeker na een knap uitgespeelde strafcorner. Het was niet genoeg want Hurley moest nog een tegentreffer incasseren.

Zondag gaat Pinoké op bezoek bij koploper Den Bosch. AH&BC neemt het thuis op tegen SCHC en Hurley speelt de uitwedstrijd tegen Oranje Rood.

Amsterdamse Bos

Alle Amsterdamse ploegen spelen hun wedstrijden in het Amsterdamse Bos. Pinoke, Hurley en Amsterdam. Alle verenigingen hebben een heren en een vrouwen ploeg.

vrijetijdamsterdam.nl

Hockey dames Hurley vlak voor tijd onderuit tegen Bloemendaal 

Koploper Den Bosch geeft Hurley oorwassing 

6 puntenweekend ahbc

Hockeyers Amsterdam geven viering lustrumjaar extra glans

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here