Zomerkamp: Panasj & Voetjebal voor kids tussen 3 en 12
Zomerkamp: Panasj en Voetjebal Foto: Panasj en voetbal

Zomerkamp: Panasj & Voetjebal voor kids tussen 3 en 12

Panasj & Voetjebal, een leuke hockey- en voetbalschool voor kids organiseren deze zomer na eerdere succesvolle edities, van 24 t/m 27 juli een zomerkamp voor jonkies tussen de 3 en 12 jaar die graag willen hockeyen of voetballen. Tijdens het kamp staan vier dagen vol sport en plezier bij Hockeyclub VVV in Amstelveen op het programma.

Panasj & Voetjebal

Hockey en voetbal is, in tegenstelling tot wat soms wordt beweerd, niet enkel geschikt voor oudere jeugd. Sterker nog, jongelingen krijgen spelenderwijs de basisvaardigheden van hockey en voetbal veel sneller onder de knie. Om die reden maken ze het bij Panasj & Voetjebal graag mogelijk om kinderen al spelenderwijs kennis te laten maken met de sporten.

Vaardigheden

Tijdens de lessen die het hele jaar door worden gegeven ontwikkelen de ‘kleintjes’ spelenderwijs cognitieve, motorische en technische vaardigheden. Tijdens het zomerkamp draait het om die technieken in combinatie met de sport en als allerbelangrijkste natuurlijk het plezier dat de kinderen tijdens de dagen zullen hebben.

Kleine hummels

De kampen zijn voor kids tussen de 3 en 12 jaar, die graag willen hockeyen of voetballen. Van de kleine hummels tot aan de wat oudere talentjes, voor ieder kind zijn er de juiste activiteiten die aansluiten bij de leeftijd. Van spelenderwijs beginnen met de behendigheden tot aan serieuze hockey- en voetbaltraining met hoge kwaliteit.

Tweede zomerkamp

Mocht je in de eerste week verhinderd zijn dan is er van 28 t/m 31 augustus ook een tweede zomerkamp.

Informatie

Voor meer info over deze leuke en sportieve zomerkampen klik je hier.

Geschreven door: Joel Knightley

vrijetijdamsterdam.nl