STUDENTEN PAKKEN GUINNESS WORLD RECORD!

Ze hebben het kunstje geflikt! De volleyballers van SVU pakte vanmiddag met een marathon van 101 uur onafgebroken volleybal het nieuwe Guinness World Record. Niet alleen pakte de studenten het record ook volleybalden ze een prachtig geldbedrag bij elkaar. We hebben rond de 4300 euro opgehaald voor Only Friends en zijn daar uitermate tevreden over. 

Sponsors kunnen zelfs tot volgende week nog geld doneren

Sponsors kunnen zelfs tot volgende week nog geld doneren dus de teller kan nog meer oplopen. We beleefden een prachtig slot vandaag en zagen net nog mooie beelden van de telegraaf. Om de bijzondere dagen af te sluiten hebben we net nog met zijn allen gegeten.

Nu is het echt tijd om naar bed te gaan

Nu is het echt tijd om naar bed te gaan, aldus Giel Zwaag, één van de organisatoren van de actie voor “Only Friends”.   

Iedereen is van harte welkom bij Only Friends

Alle kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een chronische ziekte zijn van harte welkom om bij Only Friends te komen sporten. Voor deze kinderen en jongeren biedt Sportclub Only Friends verschillende sporten. Hierbij gaan we altijd uit van de behoeften en de belevingswereld van deze groep jonge sporters.

De doelstelling van Sportclub Only Friends

“Only Friends wil, op een toonaangevende manier, kinderen en jongeren met een beperking uit Amsterdam en omstreken de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving”

De bedoeling is dat de kwaliteit van leven van kinderen met een beperking aanmerkelijk wordt verhoogd. Het unieke en hypermoderne Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord is de thuisbasis van Only Friends en is bij uitstek geschikt om onze sporters op een veilige manier te laten sporten in een vertrouwde omgeving.

Ongeveer 600 kinderen sporten met veel plezier bij ons, ben jij de volgende?

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Studenten SVU op weg naar record