10.1 C
Amsterdam
zondag, 23 september 2018

Pride Amsterdam 2017. Photocredits: vrijetijdamsterdam.nl

DIENSTEN

Tarieven

Benieuwd naar de tarieven? Stuur een e-mail naar info@vrijetijdamsterdam.nl t.a.v. Rik Verkaik

Branded Content

VTA biedt u graag de mogelijkheid tot Branded Content middels publicaties op de website vrijetijdamsterdam.nl.

Gerichte Facebook campagne

Een specifieke doelgroep bereiken met uw artikel? VTA kan een plan voor u maken voor een gerichte campagne via Facebook.

Linkbuilding

Naast content creatie kan VTA ook links verzorgen naar uw domeinnaam. Dit houdt in dat er binnen een artikel op vrijetijdamsterdam.nl een link wordt geplaatst op een specifiek zoekwoord welke naar uw domeinnaam verwijst. Hierdoor rankt u hoger binnen Google en trekt u meer bezoekers.

Company Content Creation

Heeft u moeite met de creatie van uw eigen content? VTA schrijft graag rechten vrije content voor u.

Adverteren

De website vrijetijdamsterdam.nl biedt u de mogelijkheid om gericht uw doelgroep te bereiken via online advertenties. VTA gebruikt een Leaderbanner met het formaat 728 x 90 pixels en de Medium Rectangle met het formaat 300 x 250 pixels. De advertenties zijn op alle apparaten zichtbaar.

PORTFOLIO ADVERTEREN

De website vrijetijdamsterdam.nl is hét nieuwe en originele online
medium van Amsterdam. VTA maakt reportages over diverse actualiteiten in de stad die in de beleving van VTA de volle aandacht verdienen. VTA heeft een groot bereik op social media en een hoog bezoekersaantal op de website. U kunt profiteren van de aandacht die VTA van haar bezoekers krijgt die in te delen zijn in drie doelgroepen: Sport & Lifestyle, Cultuur & Uitgaan en Fashion.

Enkele artikelen uit onze productportfolio:

Cultuur & Uitgaan:
Milkshake Festival
Allerlaatste Sensation

Sport & Lifestyle:
Eredivisie dames Handbal VOC kampioen 2016/2017
Eredivisie heren Handbal Aristos Amsterdam 2017/2018

Fashion:
Fashion Festival Vogue
La Dress

Fedde Le Grand tijdens Sensation. Photocredits: Jorn Baars

Pride Amsterdam 2017. Photocredits: vrijetijdamsterdam.nl

LEZERSPROFIELEN

De website vrijetijdamsterdam.nl is hét nieuwe en originele online medium van Amsterdam. VTA maakt reportages over diverse actualiteiten in de stad die in de beleving van VTA de volle aandacht verdienen. Zo hebben wij in 2017 onder meer aandacht besteed aan de Amsterdam Pride en de Amsterdam City Swim. VTA heeft een groot bereik op social media en een hoog bezoekersaantal op de website. U kunt profiteren van de aandacht die VTA van haar bezoekers krijgt die in te delen zijn in drie doelgroepen:

Sport & Lifestyle

54% man en 46% vrouw, gemiddelde leeftijd tussen de 18 en 34 jaar. Amsterdam heeft veel sportverenigingen. Zij vinden het fantastisch om media- aandacht te krijgen. VTA promoot deze clubs met veel plezier. Wij volgen momenteel handbal-, voetbal-, basketbal-, volleybal- en rugbyclubs. Naast sport heeft lifestyle een steeds nadrukkelijkere rol in de huidige samenleving. Wij publiceren qua lifestyle onder meer over gezonde voeding, fitness en leefstijl.

Cultuur & Uitgaan

59% man en 41% vrouw, gemiddelde leeftijd tussen de 25 en 44 jaar. Amsterdam heeft een bruisend nachtleven met vele nachtclubs en festivals en staat bol van de diverse eet- en drinkgelegenheden zoals restaurants, cafés en plekken om heerlijk te lunchen.

De stad is rijk aan een groot aantal culturele instellingen welke zich grotendeels bevinden in historische Rijksgebouwen. VTA draagt er graag aan bij deze diversiteit bloeiend en levendig te houden.

Fashion

69% vrouw en 31% vrouw, gemiddelde leeftijd tussen de 25 en 34 jaar. Fashion is in een wereldstad als Amsterdam niet weg te denken. Van de negen straatjes, tot de Ferdinand Bolstraat, van de Bijenkorf tot het chique Vogue festival in het Amstel Hotel. VTA vindt het ontzettend leuk om aandacht te besteden aan fashion zodat de modebewuste Amsterdammer niets tekort schiet.

Geachte bezoeker,

Alle bijdragen op onze website zijn voor onze bezoekers gratis te bekijken. Om dit in de toekomst te kunnen waarborgen zijn we mede afhankelijk van uw financiële support.

U kunt ons helpen door supporter te worden van Vrije Tijd Amsterdam. Supporter wordt u door een vrijwillige bijdrage te doen aan Vrije Tijd Amsterdam.

Door uw bijdrage kunnen wij onze websitebezoekers blijven informeren en entertainen door op originele wijze verslag te doen van activiteiten en events in de stad en anderzijds door de organisaties en organisatoren hierachter op een aantrekkelijke manier te belichten. Waar andere het bekende nieuws belichten, creëert VTA juist de achtergrond van het nieuws van de stad.

We hebben in 2016 en 2017 langdurig marktonderzoek gedaan in de stad en daaruit is naar voren gekomen dat er voldoende markt is voor een nieuw media en entertainment bedrijf in Amsterdam. De stad is rijk aan een groot aantal sportclubs, activiteiten en evenementen die het verdienen om media aandacht te krijgen.

VTA draagt er ontzettend graag aan bij deze groep voor Amsterdam bloeiend en levendig te houden.

Uw vrijwillige financiële bijdrage kunt u overboeken naar NL58INGB0007406090 t.n.v. Vrije Tijd Amsterdam B.V.

Wij danken u hartelijk voor uw steun!

Met vriendelijke groeten,

Namens Vrije Tijd Amsterdam,

Rik Verkaik

Oprichter en hoofdredacteur

Vrije Tijd Amsterdam, VTA, vrijetijdamsterdam.nl

Eerbetoon Ajax-fans aan Nouri. Photocredits: Rob van Vliet