OVER VTA

Vrije Tijd Amsterdam is een online media & entertainment bedrijf. Onze schrijvers vinden het fantastisch om originele artikelen te schrijven. Het leuke is dat we hiermee onze bezoekers vermaken, terwijl wij ondernemers ook nog eens ondersteuning kunnen bieden. Deze steun bieden we door een dienst, product en/of event zo leuk mogelijk in de spotlights te zetten van een zo breed mogelijk Amsterdams publiek. Naast korte termijn resultaten verstevigen we de online positie van ondernemers ook nog eens op de lange termijn.

Leuke blogartikelen

Op dit moment schrijven we leuke artikelen en blogs, over sport, uitgaan, business, lifestyle, fashion en cultuur. Onze doelgroep bevindt zich in Amsterdam en omliggende gemeenten. Zij zijn, met een kleine uitloop hier en daar, ongeveer tussen de 21 en 40 jaar. De voornaamste social media die wij inzetten zijn Linkedin, Facebook, Instagram, Snapchat en Pinterest.

Koninklijke Bibliotheek

Onlangs werden we aangenaam verrast, met het leuke nieuws dat onze content zal worden bewaard in de archieven van de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. Zodoende worden we met VTA ‘digitaal erfgoed’, en door ons harde werken zijn we hier trots op.

VTA Sport

Eind 2018 zijn we VTA sport gestart. Via dit sportkanaal schrijven we over diverse Amsterdamse sportclubs. Hiermee hopen we onze bezoekers te vermaken en zodoende een steentje bij te dragen aan de sport in Amsterdam.

Tekstschrijvers

Naast bijdragen voor vrijetijdamsterdam.nl kunt u ons inhuren als tekstschrijver voor uw bedrijf. Door een boeiende schrijfstijl en gedegen SEO kennis tillen we uw content graag naar een hoger niveau.

Publiciteitscampagnes

We verzorgen ook publiciteitscampagnes. Dat wil zeggen dat we met u meedenken en op basis van uw informatie een gerichte media strategie uitstippelen. In deze publiciteitscampagne stellen wij voor u ook een persbericht op en benaderen we media die interessant zijn voor uw doelgroep. Hebben we uw interesse gewekt en overweegt u een samenwerking aan te gaan met Vrije Tijd Amsterdam. We informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar rik@vrijetijdamsterdam.nl. Namens Vrije Tijd Amsterdam, Rik Verkaik

Vrije Tijd Amsterdam - Rik Verkaik