Home

Over Vrije Tijd Amsterdam

Vrije Tijd Amsterdam helpt u te kiezen uit het rijke culturele aanbod van exposities en evenementen in Amsterdam. Dit doen we met heldere overzichtspagina’s en unieke achtergrondverhalen.

Bovendien delen we de achtergrondverhalen van lokale kunstenaars, muziekartiesten, exposities en evenementen in de hoofdstad.

Vrije Tijd Amsterdam is in 2016 opgericht door Rik Verkaik: “Achter iedere activiteit in de hoofdstad schuilt een bijzonder verhaal. Deze verhalen moeten in mijn ogen met inwoners en bezoekers van Amsterdam gedeeld worden. De organisatoren verdienen het om online in de spotlights gezet te worden.

U als websitebezoeker willen we met deze artikelen en overzichtspagina’s enthousiast maken voor het geweldige cultuuraanbod dat Amsterdam te bieden heeft. U kunt een dagje Amsterdam dan optimaal benutten.

Kunstenaars en muziekartiesten spelen een belangrijke rol als het gaat om cultuur en evenementen in Amsterdam. Vandaar dat wij het mooi vinden om ook hun verhalen via onze website te delen.”

Iedereen veel leesplezier toegewenst.

Namens Vrije Tijd Amsterdam,

Rik Verkaik

Vrije Tijd Amsterdam - Rik Verkaik