9.4 C
Amsterdam
dinsdag, 26 maart 2019
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Torpedo Theater Amsterdam

+ Google Maps
Sint Pieterspoortsteeg 33
Amsterdam, Noord-Holland 1012 HM Nederland
http://www.torpedotheater.nl/

Torpedo Theater Amsterdam wordt sinds 2001 geprogrammeerd met kleine toneelvoorstellingen, performances, talkshows, salon- en thema-avonden, boek- en filmpresentaties, muziekuitvoeringen enz. De akoestiek is erg goed.
Wim Kerkhove, de laatste poppenspeler van de Dam, heeft het theater gebouwd met zijn vriend Bart van den Bos. Net als Oscar Carré met Theater Carré voor zijn circus, realiseerde Kerkhove een winterresidentie voor zijn poppenkast. Het grootste theater en het kleinste theater van de stad dienden het zelfde doel: een beschutte plek in koude tijden.
Het oorspronkelijke ontwerp – een decor in de vorm van een theater – wordt met zorg gehandhaafd. Kenmerkend is de verticale toneellijst, waarin de traditionele poppenkast goed tot zijn recht kwam.

Torpedo Theater Amsterdam

maart 2019

Torpedo theater – De Mus op woensdag

27 maart @ 20:15
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 8:15pm on woensdag, repeating until 27 maart 2019

Torpedo Theater Amsterdam, Sint Pieterspoortsteeg 33
Amsterdam, Noord-Holland 1012 HM Nederland
+ Google Maps
Torpedo theater - De Mus op woensdag

Torpedo theater - De Mus op woensdag. De Mus is de wekelijkse variété-avond in het Torpedo Theater. Vier artiesten treden op of worden geïnterviewd. van kunstenaars tot ondernemers en van grappenmakers tot muzikanten. De bar blijft open. Blijf op de hoogte via de Facebook-pagina of kom binnen zonder voorkennis en laat je verrassen. Over Torpedo Theater Sinds 2001 wordt het Torpedo Theater (tot 2012 Parooltheater) geprogrammeerd met kleine toneelvoorstellingen, performances, talkshows, salon- en thema-avonden, boek- en filmpresentaties, muziekuitvoeringen enz. De akoestiek is erg goed.…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen