9.4 C
Amsterdam
dinsdag, 26 maart 2019
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Locatie Toomler Theatercafé Comedy Amsterdam

+ Google Maps
Breitnerstraat 2
Amsterdam, Noord-Holland 1077 BL Nederland
www.toomler.nl

Locatie Toomler Theatercafé Comedy Amsterdam

Toomler is al jarenlang een begrip in de hoofdstad op het gebied van theater met de nadruk op stand-up comedy. Publiek kan tijdens de shows plaatsnemen aan een tafeltje met stoelen en de bar is tijdens de optredens gewoon geopend. Ga je met z’n tweetjes een voorstelling bekijken dan heb je kans dat je met twee andere mensen aan tafel komt te zitten. De meeste tafels en stoel bieden namelijk plaats aan vier personen.

Kunsten tonen aan het Amsterdamse publiek

Toomler biedt ruimte aan opstormend talent om hun kunsten te tonen aan het ‘Amsterdamse’ publiek. Deze mogelijkheid wordt iedere dinsdag geboden, geïnteresseerden moeten zich via de site van Toomler opgeven. Op dinsdag komen ook meer ervaren toneelspelers het podium op om bijvoorbeeld nieuwe dingen uit te proberen op nieuw publiek.

Je kunt ook lekker eten bij Toomler

Je kunt ook lekker eten bij Toomler. Je dient wel voorafgaand door te geven dat je bij Toomler komt eten zodat ze daar rekening mee kunnen houden. Als je het niet aangeeft is de kans aanwezig dat je er niet kunt eten.

Je kunt bij Toomler trouwens alleen met PIN/Creditcard betalen. Zowel voor het eten als voor de drankjes aan de bar.

Locatie Toomler Theatercafé Comedy Amsterdam

maart 2019

Toomler – Open podium

26 maart @ 20:30
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every week that begins at 8:30pm on dinsdag, repeating until 2 april 2019

Locatie Toomler Theatercafé Comedy Amsterdam, Breitnerstraat 2
Amsterdam, Noord-Holland 1077 BL Nederland
+ Google Maps
Toomler - Open podium

Toomler - Open podium. Open Podium op dinsdag! Een avond waarop waaghalzen stand-uppen uitproberen en comedians van Comedytrain en aspirant-leden nieuw materiaal testen. De show duurt tot 22:30 ongeveer. Op dinsdag is het Burger Tuesday! Voor € 11,- extra krijg je een (vega)burger bij je entreekaartje. Over Toomler: Toomler is een Theatercafé voor en door comedians van Comedytrain en een gerenommeerde club waar het publiek zich laat verrassen en vermaken. Al meer dan twintig jaar is Comedytrain het keurmerk van…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen