-0.4 C
Amsterdam
woensdag, 1 april 2020
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Rialto – Bioscoop in Amsterdam

+ Google Maps
Ceintuurbaan 338
Amsterdam, Noord-Holland 1072 GN Nederland

Aan de Ceintuurbaan 338 is Rialto gevestigd. Rialto is in 1921 geopend en is een echte stadse bioscoop. Er worden zoals je kunt verwachten in een bioscoop films vertoond. Mocht je een kaart willen kopen dan kun je dit online doen. Je hebt tevens de mogelijkheid om dit bij de kassa van Rialto te doen. Deze kassa is zeven dagen per week geopend. Rialto is zeven dagen in de week open en het kantoor is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar. Maar, er zijn nog meer dingen te beleven in het pand dat is gelegen aan de Ceintuurbaan in De Pijp.

Je kunt in de stadse locatie ook versnaperingen krijgen zoals tapbier, wijn, snack en soep. Op donderdag en vrijdag is er ook een maaltijd te verkrijgen. Er worden workshops, programma’s, films en meer dingen aangeboden aan scholieren van het basis- en voortgezet onderwijs.

Ligging en bereikbaarheid

Amsterdammers kunnen het beste op de fiets springen als ze Rialto willen bereiken. Mocht je per openbaar vervoer reizen zijn er ook voldoende opties. Sinds kort kun je midden in De Pijp stoppen als je in de Noord/Zuidlijn zit. Vanaf daar is het maar een klein stukje lopen naar Rialto.

In de buurt

Mocht je jouw bezoekje aan Rialto willen combineren met andere leuke dingen, dan is dat zeker mogelijk. Op de Ceintuurbaan zitten enkele leuke restaurants en echte Amsterdamse kroegen. Je zit zo in de Ferdinand Bolstraat waar vele winkels zitten. Even verderop zit de beroemde Albert Cuypmarkt. Als je deze markt in Amsterdam wil bezoeken moet je er even op letten dat dit niet op zondag is. Op zondag is de Albert Cuypmarkt namelijk gesloten.

Openingstijden

Hieronder tref je nog even de openingstijden van Rialto.

Openingstijden
Ma t/m Do     12:00 Tot 00:00
Vr t/m Za     12:00 Tot 01:00
Zo     12:00 Tot 00:00
Do t/m Vr     16:30 Tot 21:00

 

Adres: Ceintuurbaan 338, 1072 GN Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd:

Naar de bioscoop in Amsterdam? Hierbij de opties.

  • Er zijn geen resultaten gevonden.