14.6 C
Amsterdam
zondag, 31 mei 2020
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

RESTAURANT & BAR IN AMSTERDAM: HERENGRACHT

+ Google Maps
Herengracht 435
Amsterdam, Noord-Holland 1017 BR Nederland
+31 (0) 20 616 24 82 www.deherengracht.nl

RESTAURANT & BAR IN AMSTERDAM: HERENGRACHT

Een echte Amsterdamse parel! Herengracht Restaurant & Bar daar kun je heerlijk vertoeven. En dan bedoelen we niet alleen binnen in het restaurant of al hangend met een drankje aan de bar. Het terras is wat ons betreft ook één van de betere terrassen in Amsterdam! Deze ligt direct aan de Herengracht dus je kunt er lekker bootjes voorbij zien komen. Herengracht, Restaurant & Bar heeft ook een prachtige binnentuin.

Lunchen, borrelen en dineren bij Herengracht Restaurant & Bar

Bij Herengracht kun je lekker lunchen, borrelen en dineren. Het menu dat is samengesteld is geïnspireerd op de moderne Nederlands-Franse keuken! Maar, koffie met gebak is ook gewoon mogelijk hoor! En een cocktail bestellen bij Herengracht is geen verkeerde keuze!

Ligging en bereikbaarheid Herengracht

De Herengracht is gelegen op een lekkere locatie. Pal aan de Herengracht zoals de naam je al doet vermoeden. Amsterdammers springen op de fiets en zijn dan binnen een mum van tijd bij deze prachtige locatie in de binnenstad in Amsterdam. Vanuit de stad kunnen mensen die per openbaar vervoer reizen diverse trams pakken die vrijwel voor de deur stoppen.

Mooie catering service van lunch- en borrelgerechten

Herengracht is van alle markten thuis. Zo kunnen partijen die per boot over het Amsterdamse water varen speciale borrel- en lunchgerechten bestellen. Dat maakt de boottocht natuurlijk wel extra speciaal.

Feesten, partijen organiseren en zakenlui

Je kunt bij Herengracht ook super leuke feesten/partijen/events organiseren voor groepen. Zakenlui kunnen er ook lunchen of dineren. Tijdens het eten en drinken kun je zodoende mooie deals met je klant sluiten!

Openingstijden

Maandag: 11:00 – 01:00
Dinsdag: 11:00 – 01:00
Woensdag: 11:00 – 01:00
Donderdag: 11:00 – 01:00
Vrijdag: 11:00 – 03:00
Zaterdag: 11:00 – 03:00
Zondag: 11:00 – 01:00

Rondom de Herengracht in Amsterdam

Voor of na een bezoekje aan de Herengracht kunt u verscheidene leuke dingen doen. Zo kunnen shopliefhebbers die van winkelen in Amsterdam houden terecht bij meerdere leuke winkels zoals bijvoorbeeld de modieuze winkel van Abercrombie & Fitch die is gelegen in de Leidsestraat in het Metzgebouw.

Winkelen in Amsterdam centrum

De Leidsestraat is niet de enige winkelstraat in Amsterdam die in de buurt zit van Herengracht. Wat dacht u van de verderop gelegen Kalverstraat of Nieuwendijk, straten waar u volop kunt slagen op het gebied van winkelen in Amsterdam! Centrum! Een toffe winkel die helemaal in deze tijdsgeest past is de Apple Store bij het nabij gelegen Leidseplein. Je kunt er naar een hoop flitsende Apple producten kijken. Daarnaast kun je ook vette workshops volgens zoal bijvoorbeeld hoe je video’s moet maken en bewerken. Wat ons betreft een van de leukste winkels in Amsterdam om te bezoeken. De mensen die niet van winkelen houden kunnen ook genoeg doen! Wat dacht u van een filmpje kijken in de Bioscoop bij Pathé city?

Lekker stappen of echte bieren drinken

Uitgaansliefhebbers komen niks tekort in de buurt van de Herengracht. Zo heb je legio van stapmogelijkheden rondom het Leidseplein zoals de Paradiso, Melkweg, en hele boel leuke feest cafés in de Leidsestraat zoal de Bubbles en Het Feest van Joop! Niet van het stappen en het dansen maar liefhebber van echte kroegen met diverse bieren? Er zitten in de buurt van Herengracht bar & restaurant meerdere horecagelegenheden waar u zich tegoed kunt doen aan goede bieren, en u zodoende het bezoekje aan Herengracht bar & restaurant, op een leuke manier kunt vervolgen.

Theaterbezoek in Amsterdam

In de buurt zitten ook meerdere culturele instellingen waar u terecht kunt voor prachtige theatervoorstellingen. Zo is de stadsschouwburg (Internationaal Theater Amsterdam) leuk om te bezoeken. U kunt ook een bezoekje brengen aan het DeLaMar theater. Na een wandeling naar het Rembrandtplein kunt u terecht bij de Kleine Komedie! Even lekker genieten van een cabaretier die je non stop aan het lachen brengt. Allerlei culturele activiteiten die u kunt bezoeken voor of na uw bezoek aan Herengracht restaurant & bar.

Alweer honger gekregen na het stappen?

Heeft u na uw mooie tijd bij restaurant & bar Herengracht toch wel weer een beetje trek gekregen? In de buurt zitten genoeg lekkere plekken waar u zichzelf op een vette hap kunt trakteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hamburgertje in de MC Donalds? Een vette burger bij de burger King of lekkere shoarma en kebab die er in diverse shops in de buurt zijn te verkrijgen.

Herengracht Restaurant & Bar, adres: Herengracht 435, 1017 BR, Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum, Zuid-Oost, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid en Amsterdam West

RESTAURANT & BAR IN AMSTERDAM: HERENGRACHT
  • Er zijn geen resultaten gevonden.