20.3 C
Amsterdam
maandag, 1 juni 2020
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Proeflokaal van Brouwerij Kleiburg

+ Google Maps
Hullenbergweg 6
Amsterdam, Noord-Holland 1101 BL Nederland
https://brouwerijkleiburg.nl/

Proeflokaal van Brouwerij Kleiburg. Is hét proeflokaal van brouwerij kleiburg.

Als u in Amsterdam Zuidoost bent is het de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan proeflokaal van Brouwerij Kleiburg. Volgens de medewerkers van de Proefzaak is het een plek, die echt van de Bijlmer is, en waar mensen elkaar ontmoeten, samen komen om te genieten van het mooie leven in combinatie met Kleiburgbier!

De horecagelegenheid in Zuidoost, ligt gelegen tussen grote kantoorgebouwen, maar dat is desondanks een mooi stukje Amsterdamse natuur. Op dat mooie plekje wordt volgens het proeflokaal van Brouwerij Kleiburg het enige bier van de Bijlmer gemaakt. En dat geloven we maar al te graag. “Het is een echt kloosterbier, verbonden aan het Kleiklooster, een levendige en spirituele plek in Zuidoost”, aldus de medewerkers van het proeflokaal in Amsterdam Zuidoost.

Hét proeflokaal van brouwerij kleiburg is niet alleen van de binnenkant leuk om te bezoeken. Wij, van Vrije Tijd Amsterdam, kunnen het proeflokaal ook van harte aanbevelen vanwege het terras wat ze voor de deur hebben staan. Onlangs schreven we een artikel over leuke en gezellige terrassen in Amsterdam Zuidoost. En jawel, dit Amsterdamse terras hebben we zonder te twijfelen in het artikel gezet.

In Amsterdam Zuidoost gebeuren overigens nog veel meer leuke dingen. Zo ligt in dit stadsdeel bijvoorbeeld de Johan Cruijff ArenA waar Ajax haar thuiswedstrijden speelt. Je kunt in de buurt van het stadion ook naar de bioscoop. Qua terrassen kunt u bij Vanzz, Jinso en nog een paar andere locaties prima terecht.

Adres: Brouwerij Kleiburg, Hullenbergweg 6 naast IKEA

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid-Oost, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid en Amsterdam West

 

Proeflokaal van Brouwerij Kleiburg
  • Er zijn geen resultaten gevonden.