19.4 C
Amsterdam
maandag, 25 mei 2020
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Nachtclub Panama in Amsterdam

+ Google Maps
Oostelijke Handelskade 4
Amsterdam, Noord-Holland 1019 BM Nederland
http://www.panama.nl/

Nachtclub Panama in Amsterdam

Panama is een nachtclub in Amsterdam die in de loop der jaren haar sporen ruim verdiend heeft. De Amsterdamse nachtclub heeft twee aparte zalen en een groot rookgedeelte. Deze nachtclub neemt volgens de insiders muziek zeer serieus en organiseert verschillende themafeesten. Een van de meest populaire avonden is (op het moment van schrijven) Love & Hiphop waar Hip Hop en R&B dj’s muziek draaien. Voor de Techno-liefhebbers is Club Panama bekend om haar nationale en internationale dj’s.

Techno knaller van tram 10

Bezoekers houden van Panama door hun toewijding aan Techno en House muziek, evenals de populaire feesten die voortdurend worden georganiseerd. Het meest populaire Techno-feestje heet ‘Tram 10’. Het is geen wonder dat mensen regelmatig terugkomen voor meer succesvolle feesten in Panama. Drankjes zijn niet erg duur, dus voor degenen die daarop willen letten, maak je geen zorgen. Plan een bezoek Club Panama in je ontdekking van het Amsterdamse nachtleven.

Een gedenkwaardig zakelijk evenement

Panama Amsterdam is een van de meest gewilde locaties van Amsterdam voor modeshows, conferenties, presentaties, vergaderingen, bruiloften en onthaalevenementen. Uw specifieke wensen worden verzorgd in een programma op maat met als resultaat een gedenkwaardig zakelijk evenement. Met meer dan een decennium ervaring in evenementen op maat, is Panama Amsterdam blij om kleine evenementen van 50 personen met drankjes en / of diner voor evenementen tot 1050 personen te verzorgen.

Ligging en leuke dingen in de buurt

Zoals al eerder genoemd is er een goede tram verbinding met Club Panama Amstredam. Daarnaast is het ook erg gemakkelijk om er met de auto/taxi te komen, want er is genoeg ruimte daarvoor. Het is te bereiken via het openbaar vervoer met tram 26 (richting IJburg) of tram 10 (richting het Azartplein). Panama ligt op korte afstand van de IJhaven. Bekende dingen in de buurt zijn bijvoorbeeld het kantoor van Talpa TV producties van John de Mol.

Leuke dingen die je in de buurt kunt bezoeken zijn onder andere Amsterdam Roest, Mezrab en/of Bagels & Beans. Wil je even lekker chillen na een nacht feesten in de Panama? Neem dan eens een kijkje in het verderop gelegen Rietlandpark. Daar kun je heerlijk chillen.

Panama, adres: Oostelijke Handelskade 4, 1019BM Amsterdam

Nachtclub Panama in Amsterdam
  • Er zijn geen resultaten gevonden.