11.7 C
Amsterdam
vrijdag, 16 april 2021
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

De Ysbreeker in Amsterdam

+ Google Maps
Weesperzijde 23
Amsterdam, Noord-Holland 1091 EC Nederland
020468108 https://www.deysbreeker.nl/

De Ysbreeker is al jarenlang een stabiele factor in het mooie Amsterdam. Ze zitten op het randje van Amsterdam Oost en worden door het langs stromende water uit de Amstel gescheiden van De Pijp. Je kunt bij de Ysbreeker terecht voor koffie, lunch of diner. De Ysbreeker is onze inziens ook een lekkere werkplek in Amsterdam.

Krantje lezen met een kop koffie

Bij de Ysbreeker staat een lange tafel waar je heerlijk een krantje kunt lezen. Daarnaast kun je er met je laptop ook lekker werken. En niet alleen aan de lange tafel want door het hele gebouw zijn mensen aan het werk bij de Ysbreeker..

Bediening

Als ik ergens een hekel aan heb dan is het lang wachten. Nou, bij de Ysbreeker staat de bediening zo voor je snufferd, en wordt je op je wenken bediend.

Menu

Ze hebben een prachtige open keuken en een gevarieerde kaart met allerlei lekkere gerechten. Ga maar eens proeven!

Terras van de Ysbreeker

Precies voor de Ysbreeker kun op het terras zitten, maar ook aan de overkant van de weg heb je een lekker terras waar je neer kunt ploffen. Nu we hebben het toch over de Ysbreeker hebben binnen kun je ook lekker zitten om te ontbijten, lunchen of dineren.

Er is ook een grote leestafel waar men een krantje zit te lezen, er werken veel mensen met hun laptop en er vergaderen ook geregeld bedrijven. Of wat dacht je van je verjaardag vieren bij de Ysbreeker?

Amstel Hotel

Even verderop ligt het Amsterdamse Amstel Hotel. Hier kun je ook een lekkere kop koffie drinken, lunchen en dineren. Bam Boa is een ander restaurant aan de Weesperzijde waar je terecht kunt voor laat ontbijt, lunch en diner.

De Ysbreeker, adres: Weesperzijde 23, 1091 EC Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam CentrumĀ 

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid-Oost

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Oost

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

  • Er zijn geen resultaten gevonden.