14.6 C
Amsterdam
zondag, 31 mei 2020
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Locatie in Amsterdam – The Colour Kitchen Langerlust

+ Google Maps
Provincialeweg 24
Amsterdam, Noord-Holland 1108 AB Nederland
020 342 0440 https://www.langerlust.nl//

Locatie in Amsterdam – The Colour Kitchen Langerlust

The Colour Kitchen Langerlust is een unieke locatie in Amsterdam voor trouwen, vergaderen of andere evenementen, ook verzorgen ze catering op locatie. Voor een lekker hapje eten ben je bij The Colour Kitchen aan het juiste adres.

Een verrassende kaart met smaakvolle gerechten

“Lekker borrelen en tafelen in ons ongedwongen eetcafé behoort ook tot de mogelijkheden! Je waant je ver van de drukte van de stad en snuift de natuur op zodra je het erf opstapt. Proef onze verrassende kaart vol smakelijk bereide seizoensgerechten. Onze ingrediënten halen we zoveel mogelijk bij lokale boeren vandaan en in de zomer ook uit eigen tuin”, aldus de medewerkers van Langerlust.

Restaurant The Colour Kitchen Langerlust

The Colour Kitchen ligt nog net op het randje van Amsterdam. Bij The Colout Kitchen Langerlust kun je gezellig en smaakvol lunchen en dineren. Als het lekker weer is kun je er plaatsnemen op het terras waar het heerlijk vertoeven is. Ouders met jong kroost komen er heerlijk tot rust terwijl de kids lekker aan het spelen zijn op de speelplaats. Een mooi stukje natuur waar je in een lekker sfeertje heerlijk tot rust komt!

Langerlust heeft voldoende parkeergelegenheid op het terrein en beschikt 500 m verderop over nog een ruime parkeerplaats. Ideaal voor je evenement.

The Colour Kitchen Langerlust, adres: Provincialeweg 24, 1108 AB Amsterdam Nederland

Facebook-pagina The Colour Kitchen Langerlust

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum, Zuid-Oost, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid en Amsterdam West

Locatie in Amsterdam - The Colour Kitchen Langerlust
  • Er zijn geen resultaten gevonden.