7.2 C
Amsterdam
maandag, 27 januari 2020
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Locatie in Amsterdam: Taproom

+ Google Maps
Nieuwe Vijzelstraat 1
Amsterdam, Noord-Holland 1017 HT Nederland
http://www.taproom.nl/

Locatie in Amsterdam: Taproom

Ben jij ook een echte bierliefhebber? Dan is Taproom zeker de ideale plek voor jou in Amsterdam. Bij Taproom zijn ze namelijk ook gek op bier en zij zijn van mening dat bier het lekkers smaakt wanneer het koud uit de tap komt. Ze hebben daarom 24 heerlijke unieke bieren van de tap. Wanneer je dus een echte bierliefhebber bent, is dit zeker een aanrader.

Ligging

Taproom ligt aan de Nieuwe Vijzelstraat in Amsterdam en hier kan je genieten van veel verschillende soorten biertjes en lekker wat eten. Hier heeft jarenlang de Gelaghkamer gezeten en nu vindt Taproom hier plaats. Het is een gezellig café waar jij lekker wat kan drinken en eten.

Verschillende bieren

Bij Taproom vind je dus heel veel verschillende soorten bieren. Ze hebben maar liefst 24 verschillende bieren van de tap. Elke keer proberen ze weer een nieuw lokaal talent uit de tap te laten komen. Zij weten namelijk dat er veel lokaal talent is en dat willen zij natuurlijk maar al te graag stimuleren. Ze doen dit dus door elke keer een nieuwe bier op de tap te plaatsen.

Lekker eten

Naast dat je er kan genieten van veel verschillende soorten biertjes, kan je er ook genieten van heerlijk eten. Ze zijn bij Taproom namelijk ook dol op heerlijk eten. Je kan hier ’s avonds bijvoorbeeld een heerlijke burger krijgen van Black Angus of een Vega burger met friet en sla. Ze hebben ook een special op de kaart staan en dit is de BBQ brisket. Dit is een zachtgegaarde runderborst geserveerd met wat friet en sla.

Je kan er niet alleen ’s avonds wat eten, maar voor je lunch kan je hier ook prima terecht. Je kan namelijk een heerlijke sandwich bestellen of een lekkere plank voor bij de borrel. Ze bieden namelijk ook erg veel verschillende soorten borrelhapjes aan om nog net iets meer te genieten van je biertje.

Wat drinken met vrienden of genieten van wat te eten en een biertje

Wanneer jij gezellig wat wilt drinken met vrienden, is dit een ideale plek. Je kan hier genieten van verschillende biertjes met een goed hapje erbij. Zo kan jij je de hele avond prima vermaken en heb jij zeker weten een gezellige borrel. Wanneer je graag wat wilt eten is dit ook erg leuk om te doen bij Taproom. Ze hebben namelijk een erg leuke menukaart waar iedereen wel wat op kan vinden en lekker kan genieten van zijn of haar eten.

Lekker snacken bij je borrel is natuurlijk nooit verkeerd. En juist Taproom vindt dit nou ook. Zij hebben daarom heerlijke nacho’s, bitterballen, kaaskrokketen en ga zo maar door. Maar ook hebben ze verschillende soorten planken, waar je uit kan kiezen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een vleesplank met verschillende soorten vleeswaren, een kaasplank met assortiment van kazen en een taproom combi plank en daar krijg je het beste van de vleeswaren- en kaasplank op.

Taproom adres: Nieuwe Vijzelstraat 1, Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum 

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid-Oost

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Oost

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Zuid

Lees ook: Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam West

  • Er zijn geen resultaten gevonden.