4.2 C
Amsterdam
zondag, 19 januari 2020
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Restaurant Casa Perú

+ Google Maps
Leidsegracht 68
Amsterdam, Noord-Holland 1016 CP Nederland
casaperu.nl

Locatie in Amsterdam: Restaurant Casa Perú

Op het moment van schrijven, te weten 5 maart 2019 is Restaurant Casa Perú, het eerste en enige Peruaanse restaurant in Nederland. En zoals u al zult vermoeden ligt Casa Peru in Amsterdam!

Ligging

Casa Perú is gevestigd in een monumentaal pand in hartje Amsterdam, waar u in een gezellige en informele atmosfeer kunt kennismaken met de Zuid-Amerikaanse gastvrijheid.
De Peruaanse keuken is vermaard en heeft een rijke historie, waarin invloeden uit Zuid Europa, Afrika en het verre Oosten zijn terug te vinden.

De lunchkaart

Op de lunchkaart staan producten zoals een broodje met Old Amsterdam, toast Croque Madame, pompoensoep, gewokte biefstuk en een hoop andere gerechten.

Diner bij Casa Perú

De dinerkaart wordt gesierd met verse gerichten van vis, vlees en kip! Het wordt allemaal geserveerd met lekkere bijgerechten.

Terras van Casa Perú

Het terras van Casa Perú bevindt zich midden in de stad aan de Leidsegracht 68. Je stapt vanaf de restaurantzijde met een paar pasjes de straat over en ploft dan lekker neer op één van de stoelen van het ‘grachtenterras’ van het Peruaanse restaurant Casa Perú. De vroege vogels onder ons kunnen al vanaf elf uur in de ochtend op het terras terecht. Neem lekker plaats met je vriend, vriendin, familielid of geliefde aan de ene kant en aan de andere kant een originele Amsterdamse lantaarnpaal. Je zit trouwens heerlijk met je snufferd in het zonnetje aan de Amsterdamse gracht.

Casa Peru, adres: Leidsegracht 68, 1016 CP Amsterdam

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum, Zuid-Oost, Amsterdam Oost, Amsterdam Zuid en Amsterdam West

  • Er zijn geen resultaten gevonden.