9.8 C
Amsterdam
vrijdag, 16 april 2021
Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Buffet van Odette – restaurant in Amsterdam

+ Google Maps
Prinsengracht 598
Amsterdam, Noord-Holland 1017 KS Nederland
020 423 6034 https://buffet-amsterdam.nl/

Buffet van Odette – restaurant in Amsterdam

Buffet van Odette is een restaurant dat is opgericht in 1994. Destijds werd het eten thuis bereid, ging het voorop de fiets in een krat, en werd het uiteindelijk aan de gasten van Buffet van Odette opgediend. In 1998 werd Buffet van Odette een winkel en minirestaurant in de historische Berenstraat in Amsterdam. In 2001 verhuisde ze met haar restaurant naar de Herengracht. In 2011 vertrokken ze naar de Prinsengracht 598, waar ze op het moment van schrijven, nog steeds gevestigd zijn. Het goed draaiende restaurant is dagelijks geopend vanaf 12 uur ‘s middags tot 12 uur ‘s nachts. Dinsdag is de enige dag dat de horecagelegenheid is gesloten.

Lekker lunchen en dineren

Bij Odette kun je lekker lunchen en dineren. Op de lunchkaart sieren onder andere truffelkaasomeletten, salades van het buffet en verse ravioli. Vanaf 15 uur kun je bij ons terecht voor aperitivo met charcuterie, kaas, huisgemaakte humus en meer van ons barmenu. En daarna avondeten. Het menu bestaat uit een aantal vaste klassiekers, aangevuld met wisselende gerechten van het seizoen en fijne natuurlijke wijnen.

De producten zijn met liefde bereid

“De producten waarmee wij werken worden met zorg geselecteerd en met liefde bereid. Bocca, Lindenhoff, Frank’s Smokehouse, Hartog Bakkerij, Vleck en Arisz et al. behoren allen tot onze gepassioneerde leveranciers waarmee wij al jaren samenwerken. Olijfolie halen we zelf uit Ligurië, likeuren veelal van Amsterdamse stokerijen en ons brood wordt gebakken door Fred en zijn team op de Wibautstraat. Of je nu bij het buffet komt voor een zakelijke lunch, een glas wijn aan de ronde marmeren tafel, uitgebreid komt dineren of later op de avond aan de bar belandt voor een kaasplank met een glas Spätburgunder, wij streven ernaar om op elk moment van de dag de kwaliteit en persoonlijke service te leveren waarvoor mensen al jaren bij ons terugkomen.
“, is te lezen op de website van Buffet van Odette.

Terrasje pakken in Amsterdam

Onlangs schreven we een artikel over terrassen in Amsterdam waar we ook over Buffet van Odette schreven. Het terras in Amsterdam-Centrum is ideaal om lekker gezellig te gaan zitten.

Winkelen in Amsterdam

In de buurt van Buffet van Odette kun je ook leuk winkelen. In onze ogen is de leukste optie om een bezoekje te brengen aan de negen straatjes in Amsterdam. Daarnaast kun je ook prima gaan winkelen in Amsterdam-centrum.

Buffet van Odette, adres: Prinsengracht 598, 1017 KS, Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook:

Gezellige en leuke terrassen in Amsterdam Centrum

Zoek jij een restaurant in Amsterdam?

Locatie in Amsterdam: Restaurant Buffet van Odette
  • Er zijn geen resultaten gevonden.